phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #11 iPhone 7 ve daha ust bir iPhone modeli istiyor. Sitesi bu; www.itest.nz
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 Emir Bozat dedi: Mümkün değil yani blokeyi kaldırmam mümkünmü kendi cihazımdan girme imkanım varmı? Genişletmek için tıkla... Bir Windows bilgisayarda Chrome tarayıcıda siteyi mobil olarak açmayı deneyebilirsiniz. Kesin olur mu bilmiyorum ama bir yöntem.
Emir Bozat dedi: Mümkün değil yani blokeyi kaldırmam mümkünmü kendi cihazımdan girme imkanım varmı? Genişletmek için tıkla... Bir Windows bilgisayarda Chrome tarayıcıda siteyi mobil olarak açmayı deneyebilirsiniz. Kesin olur mu bilmiyorum ama bir yöntem.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 9 Nisan 2021 #13 Gökkayahan dedi: Bir Windows bilgisayarda Chrome tarayıcıda siteyi mobil olarak açmayı deneyebilirsiniz. Kesin olur mu bilmiyorum ama bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Nasıl mobil olarak açaçcağım? ben telefonda açmak istiyorum
Gökkayahan dedi: Bir Windows bilgisayarda Chrome tarayıcıda siteyi mobil olarak açmayı deneyebilirsiniz. Kesin olur mu bilmiyorum ama bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Nasıl mobil olarak açaçcağım? ben telefonda açmak istiyorum
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #14 Emir Bozat dedi: Nasıl mobil olarak açaçcağım? ben telefonda açmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım olsa gösterirdim de yok maalesef. Geliştirici araçlarından yapabiliyorsunuz, araştırırsanız bulursunuz.
Emir Bozat dedi: Nasıl mobil olarak açaçcağım? ben telefonda açmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım olsa gösterirdim de yok maalesef. Geliştirici araçlarından yapabiliyorsunuz, araştırırsanız bulursunuz.
izzetkl7 Decapat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #15 phanmetal dedi: iPhone 7 ve daha ust bir iPhone modeli istiyor. Sitesi bu; www.itest.nz Genişletmek için tıkla... iPhone 6 ta kullanmamın bir dış etkenle olma ihtimali batmı
phanmetal dedi: iPhone 7 ve daha ust bir iPhone modeli istiyor. Sitesi bu; www.itest.nz Genişletmek için tıkla... iPhone 6 ta kullanmamın bir dış etkenle olma ihtimali batmı