İthalat yoluyla kaydedilen IMEI root atılırsa gider mi?

eymen_145

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bunun öncesinde konu açmıştım ve IMEI'e devletten sorguladım ithalat yoluyla kaydedilen IMEI cevabını aldım. Telefonum güncelleme almıyor ben de root atacağım ithalat yoluyla kaydedilen IMEI root atarsak gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Root atmak IMEI’yi etkilemez, ancak güvenlik ve güncelleme sorunlarına yol açabilir.Dikkatli olmakta fayda var.

IMEI silecek bir şey yapmazsan gitmez. Sıfırlayınca IMEI gitme olayı üzerine yazılan IMEI yerine varsayılana geçmesi. Telefonunuz teknik ve yasal yollarla kaydolduğu için saçma şeyler veya terminal komutları yapmadığınız sürece gitmeyecek.

IMEI silecek bir şey yapmazsan gitmez. Sıfırlayınca IMEI gitme olayı üzerine yazılan IMEI yerine varsayılana geçmesi. Telefonunuz teknik ve yasal yollarla kaydolduğu için saçma şeyler veya terminal komutları yapmadığınız sürece gitmeyecek.
Hocam merhaba herhalde ROM işlemi cıhazım MIUI 12.5 güncelleme almıyor e devletten ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor ben MIUI 14 yükleyeceğim bu ROM mu root mu tam bilmiyorum MIUI 14 yüklersem gider mi ya da başka sürüm.

Root başka bir şey. Bazı ROM'larda direk root ile geliyor. Root ile işiniz yok. Doğru bir şekilde kurduğun zaman IMEI zarar görmez. Lakin desteği kesilen telefonda fazla ileriye gitme. Ben yapıyordum Android 10'da normalde desteği kesilmişti AOSP vs. derken 13'e getirmiştim inanılmaz takılıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı