İthalatçı garantili PS4 alınır mı?

Ben de ondan korkuyorum ama ps4 sonuçta yani öyle kolayca bozulacağını zannetmiyorum. Ne gibi sorunlar olabilir ki ?
Bence o fiyat farkına değmez, arkadaşın dediği gibi üç oyun alırsın. Ayrıca sen garanti kapsamı dışında bırakabilecek bir şey yapmadığın durumda sorun çıkarsa değişim veya tamirini yapacaklardır. Hangi ithalatçı olduğu da önemli aslında.

Ben konsol kullanıcak olsam PS3 alıp kırdırırdım. Her oyuna 100-150 TL verilmez. PS4 hala kırılamadı bildiğim kadarıyla.
Dostum forumlarda oyunlar pri ve sec hakları 50 tl civarına satılıyor oynayınca elinden de çıkarıyorsun rahatça yani yanlış bir algı var aslında geçende 6 tane oyunu olan hesabı 100 tl ye almıştım hemde çift hak.

Cevaplarınız için teşekkürler. Bi soru soracağım. Ps4 te oyuna güncelleme gelirse oyunun boyutu değişiyor mu? 20 gb olan oyuna 10 gb güncelleme gelirse oyun 30 gb mi oluyor?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı