İtiraf edin

Kendi yazdığım keylogger'ı okul kütüphanesine atacaktım, son anda vazgeçtim. Bi' de kimya dersini sabote etmek için sadece kimya dersi saatlerinde çalışan bir virüs yazmıştım, liseyi olaysız atlatayım diye ondan da vazgeçtim

Hocam bu keylogger virüsleri nasıl oluyor merak ediyorumda .

Yılarca okulda kaçak mal soktum yani şöyle kalem boncuklu tabanca silgi defter çıkartma kırtasiyeden ucuz satıyordum hoca ve müdür izin vermedi bende kaçak soktum malları sonra en yakın dostum ile mafya kurup çocuklardan haraç aldık para karşılığında çocuk dövdüm Kurtlar Vadisi benim hayatımı anlatıyor o sebeble seviyorum

Hocam bu keylogger virüsleri nasıl oluyor merak ediyorumda .
Arkada çalışan bir uygulama klavyenizdeki tüm tuş basma olaylarını kayıt altına alıp bir şekilde virüsü yazan kişiye data olarak gönderiyor. Ben o zamanlar acemi olduğumdan SMTP falan kullanıp kendime E-Posta olarak gönderiyordum tabi illa daha profesyonel yöntemleri vardır.

En yakın arkadaşımın sevgilisine aşığım.

Hocam öğrense herhalde...

Kralını da yaşadım. Öğrendiğimde bir şey yapamamıştım. Bir süre daha arkadaşlığımı sürdürdüm ama sonunda 5 yıllık arkadaşlığı bitirdim. Allah kimseyi böyle insanlara denk getirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…