İtiraf edin

Ortalama olduğunun farkına varabilmek, dışardan bir gözle bakabilmek bile çok iyi. Ben de kendimi hala yeterince geliştiremediğim için ortalama birisi olarak görüyorum. Bence bunda kötü bir şey yok, ortalamadan sıyrılmak zor. Belki zekada değil de entelektüel olarak yeteri kadar geliştirmemişsinizdir kendinizi.

Arkadaşımın Steam hesabında hile kullanarak VAC ban yedirdiğim doğrudur.

Yok hocam hastalık yoktu bez bağlamasan göl oluyordu yatak sabah yüzerek uyanıyordum. Basbaya bebek bezi. En büyüğü bile küçük geliyordu.
Hep millete yazdım ben itiraf ediyorum bu sefer. 11 yaşıma kadar parmağımı emiyordum. Ama özellikle sağ baş parmağım. Sol baş parmağım zevkli gelmiyordu. Çizgi film izlerken, YouTube'dan herhangi bir video izlerken ve uyurken gece boyunca. Parmağımı emmeden rahat edemiyordum. 3 sene önce bıraktım işte zorluklarla Artık zevkli gelmiyor.

Arkadaşlarımdan hiçbiri samimi gelmiyor.Eğer konuşmayı kesersem de başka arkadaşım kalmayacak diye konuşmaya devam ediyorum.

Bir konuşma daha: Ben doğa kolejinde zorbalık ve uğraşılma gördüm. Belki sen abdülhamidi savundun meme oradan da gelmiş olabilir.

Aslında her an öfkeli olan biriyim. Topluma uyum sağlamak için olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum ama insanlar çok üstüme geliyor ve sabrım taşmaya başladı. Birine zarar vereceğim yakında umarım sevdiğim birine denk gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…