İtiraf edin

Ortaokulda herkesin götüne vurup kaçan bir eleman vardı bir ara tam ayarladım tekmeyi bir koydum kapıyla beraber yere yapıştı kapıyı kırmıştık. İşin ilginci ne bir kapı masrafı ne bir ceza hiçbir şey olmadı çocuk göğsü morarık gezdi 1 ay o kadar.

Bir de gülüşü sesi fiziği her şeyi birbirinden güzel olan bir kiza aşığım sanki bu tipimle hakkımmış gibi :D sosyal medya da kullanmıyor sadece okulda görüyorum aynı sınıfta olunca o kadar. Seneye bu günlerde gelip yazacağım buraya bakalım ne olacak umarım sevgili oluruz :)

Rahatsızlık veya hastalık yüzünden falan mı yoksa basbaya bebek gibi bez mi kullandınız? Rahatsızlıktan falansa normal yani itiraf edilmesi gerekilecek ilginç bir şey değil.

Yok hocam hastalık yoktu bez bağlamasan göl oluyordu yatak sabah yüzerek uyanıyordum. Basbaya bebek bezi. En büyüğü bile küçük geliyordu.

Küçükkende bir arkadaşımla top oynarken çocuğun kafaya sopayla vurmuştum ama istemeden oldu. 2 mizde de sopa vardı. Topa vurup gol atmaya çalışırdık. Bir vurdum arkadaşım topu çekince kafasına geldi gözünün alt kısmına yanağa doğru gelmiş. Allah'tan bir şey olmadı ama çocukla yıllardır konuşamıyorum. 10 küsur yıl geçti hala utanıyorum. Deliler gibi eve gidip olayı anlatıp gülüp ağlamıştım. Aklımdan çıkmıyor.

Okulda milet beni dinsiz sanıyor elhamdülillah Müslüman'ım.
Nedeni dönemin ilk dersinde din 'öğretmenimiz' bizi bir gecede cahil bıraktılar gibi laflar edince buna karşı çıktığım için ismimiz disnize çıktı ve sorun şu dinsiz olsam da size ne? Çıldırmalık.

10'lu yaşlarımdayken yavru bir sokak kedisine sebepsizce sert bir tekme atmıştım. Vicdan azabını büyüyünce anladım. Çok pişmanım.

@Bilgisayarsızoyuncu kızgın atmakta haklısın hocam, bu utanç duyduğum ve herkesten sakladığım bir şey. Kim olsa aynı tepkiyi verir. Çocuk aklıydı işte, kim bilir ne düşünüyordum o an.

Son düzenleme:
10'lu yaşlarımdayken yavru bir sokak kedisine sebepsizce sert bir tekme atmıştım. Vicdan azabını büyüyünce anladım. Çok pişmanım.

@Bilgisayarsızoyuncu kızgın atmakta haklısın hocam, bu utanç duyduğum ve herkesten sakladığım bir şey. Kim olsa aynı tepkiyi verir. Çocuk aklıydı işte, kim bilir ne düşünüyordum o an.
Kızmadım hocam herkes çocukluğunda böyle bir hata yapar benimde çok rezil bir geçmişim var kızgın atmamın sebebi atacak emoji bulamadım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı