Reklam Virüsü diye biliyorum. Malwerbytes ile tarama yaptırın yeterli olur diye düşünüyorum.
Kaspersky Cloud Free indirip tam tarama yaptır.
Reklam mı, yoksa başka bir şey mi?
Pop-up virüsü araştırdığım kadarıyla yani reklam. Bulaşan başka bir arkadaşın yazdığına göre o da herhangi bir yazılım veya dosya indirmediği halde bu virüsün bulaştığını söylüyor.
- Malwarebytes indir.
- Bilgisayarı tam tara.
- Kötü amaçlı yazılımları tamamen sil.
- Superantispyware indir.
- Tekrar tam tarama yap.
- Ek olarak çıkan kötü amaçlı yazılımları sil Bunlar benim kişisel önerilerim değil, bulaşan kişi bu şekilde kurtulduğunu belirtmiş. Geniş çaplı bilgisi olan biri yorum yapıp öneride bulunursa daha verimli bir çözüm olabilir belki.
Pop-up virüsü araştırdığım kadarıyla yani reklam. Bulaşan başka bir arkadaşın yazdığına göre o da herhangi bir yazılım veya dosya indirmediği halde bu virüsün bulaştığını söylüyor.
- Malwarebytes indir.
- Bilgisayarı tam tara.
- Tekrar tam tarama yap.
- Ek olarak çıkan kötü amaçlı yazılımları sil Bunlar benim kişisel önerilerim değil, bulaşan kişi bu şekilde kurtulduğunu belirtmiş. Geniş çaplı bilgisi olan biri yorum yapıp öneride bulunursa daha verimli bir çözüm olabilir belki.
benim dedigim virus degilmi ve verilerim fln calınmış olabilirmi bu virüslerin ne gibi özellikleri var ve cmd komutunu neden acıyorduPop-up virüsü araştırdığım kadarıyla yani reklam. Bulaşan başka bir arkadaşın yazdığına göre o da herhangi bir yazılım veya dosya indirmediği halde bu virüsün bulaştığını söylüyor.
- Malwarebytes indir.
- Bilgisayarı tam tara.
- Tekrar tam tarama yap.
benim dedigim virüsü araştırdınız degilmiTeşekkürler.
İtnuzlefanı araştırdınız değil mi? Hepsini yaptım, artık sorun olmuyor. Verilerimi çalmış olabilirler mi? Ya da ne tür tehlikeler yaratabilir bu virüs? Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
benim dedigim virus degilmi ve verilerim fln calınmış olabilirmi bu virüslerin ne gibi özellikleri var ve cmd komutunu neden acıyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.