İtopya 1 ölü pikselde değişim yapar mı?

Ben monitör alacağım ve AOC 24G2U düşünüyorum. İtopya'da şu an indirim var, alırsam ve 1 tane bile ölü piksel çıksa değişim yaparlar mı?
Hocam yapmak zorundalar. Eğer ürüne sizin tarafınızdan bir zarar gelmediyse sebep gözetmeksiniz 14 gün içinde istediğiniz gibi iade edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Şimdi maalesef ki durum şöyle işliyor. Ölü piksel var diye iade ederseniz servise yollanır ve servis onayı ile iade yapılır. Mecburen beğenmedim şeklinde geri göndermek gerekiyor bu durumlarda. İtopya için değil her yerde geçerli.

Biraz uğraştırıcı bir iş ben en iyisi Vatan da indirim olduğunda deneyip alayım.

İndirim orada var şu an.
Hocam o zaman bunlara bakabilirsiniz.

Şimdi maalesef ki durum şöyle işliyor. Ölü piksel var diye iade ederseniz servise yollanır ve servis onayı ile iade yapılır. Mecburen beğenmedim şeklinde geri göndermek gerekiyor bu durumlarda. İtopya için değil her yerde geçerli.
Hocam sizin dediğiniz olay 14 gün sonra olabiliyor. İlk 14 gün sebep gözetmeksiniz iade almak zorundalar. Bu bir tüketici hakkıdır.

Hocam o zaman bunlara bakabilirsiniz.

Evet ASUS'u düşünmüştüm ama bu daha yakın geldi ve onun ms değeri daha fazla galiba.

Hocam sizin dediğiniz olay 14 gün sonra olabiliyor. İlk 14 gün sebep gözetmeksiniz iade almak zorundalar. Bu bir tüketici hakkıdır.
Yok haklısınız fakat sorun bildirdiğiniz için acaba başka problemi var mıdır, kullanıcı ürüne zarar vermiş olabilir mi diyerek kontrole gitmesi gerekiyor. Satıcı olarak mantıksız bir düşünce değil elbet. Alıcı olarak da uzun bir süreç

Filtre kahve makinesi almıştım. Su doldurur doldurmaz alttan aktı bütün su. Kutuda falan hiçbir sorun yoktu. Vatan Bilgisayar internet iadesi yok. Şehrimdeki Vatan'a götürdüm. Kutu hasarsız olduğu için teknik servis onayı ile değişim veya iade yapabiliriz dediler.

Yok haklısınız fakat sorun bildirdiğiniz için acaba başka problemi var mıdır, kullanıcı ürüne zarar vermiş olabilir mi diyerek kontrole gitmesi gerekiyor. Satıcı olarak mantıksız bir düşünce değil elbet. Alıcı olarak da uzun bir süreç.

Filtre kahve makinesi almıştım. Su doldurur doldurmaz alttan aktı bütün su. Kutuda falan hiçbir sorun yoktu. Vatan Bilgisayar internet iadesi yok. Şehrimdeki Vatan'a götürdüm. Kutu hasarsız olduğu için teknik servis onayı ile değişim veya iade yapabiliriz dediler.

İnternet iadesi yok derken illaki Vatan'dan aldığımızda mağazayamı götürmeliyiz.

Yok haklısınız fakat sorun bildirdiğiniz için acaba başka problemi var mıdır, kullanıcı ürüne zarar vermiş olabilir mi diyerek kontrole gitmesi gerekiyor. Satıcı olarak mantıksız bir düşünce değil elbet. Alıcı olarak da uzun bir süreç

Hocam monitör bu. Zaten zarar verip verilmediği çıplak gözle görülür. Ve itopya gibi yoğun bir yerde uğraşmazlar. Ve 14 gün iade içinde iade zorunluluğu olduğu için direk iade alırlar.

İnternet iadesi yok derken illaki Vatan'dan aldığımızda mağazayamı götürmeliyiz.
Evet hocam ürünün mağazaya ulaşması lazım. Veya kargoyla gerekli firmaya göndermeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı