Bilmiyorum belki şehrimde olduğu için oraya yönlendirilmiş olabilirim. Sonuçta Vatan Bilgisayar olmayan şehirler de var. O müşteriler ne yapacak ki...İnternet iadesi yok derken illaki Vatan'dan aldığımızda mağazayamı götürmeliyiz.
Bilmiyorum belki şehrimde olduğu için oraya yönlendirilmiş olabilirim. Sonuçta Vatan Bilgisayar olmayan şehirler de var. O müşteriler ne yapacak ki...İnternet iadesi yok derken illaki Vatan'dan aldığımızda mağazayamı götürmeliyiz.
Eğer şehrinizde ilgili mağaza yoksa kargoyla gerekli firmaya gönderiyorsunuz.Bilmiyorum belki şehrimde olduğu için oraya yönlendirilmiş olabilirim. Sonuçta Vatan Bilgisayar olmayan şehirler de var. O müşteriler ne yapacak ki...
Bu taktik gerçekten işe yarıyor mu denediniz mi ? Başka yerlerde 5 piksele kadar değişim veya iade yapıyoruz diye cevaplamışlar şikayetleri.Ölü piksel çıkarsa şunu yap, monitörü beğenmedim iade etmek istiyorum de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.