Bozuk ekran satma huyları var ama bilemem.

İlginçtir 4 seferdir bir sorunla karşılaşmadım.Başlığı cevaplıyorum. İtopya yapabilir.
En iğrenci desek daha doğru olur. Müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşamayan çok nadir.
Bende yaşamadım. Yaşayan vardır muhakkak. Amazon'da bile yaşanıyor. Biz yaşamadık belki ondan iyi niyetli yazıyoruz.
Satıcı Amazon demedin. Açılmış veya kullanılmış ürünün satıcısı Amazon olmasa da muhatap Amazon oluyor.Saticinin Amazon olduğundan emin misiniz?
@Kürşat Arslan
Merhaba. Ben zamanında İtopya'dan Gigabyte Aorus M.2 fare almıştım. 1,5 yıl civarı kullandım ve çift tıklama gibi sorunlar çıktı. Garantiye gönderdim. Ve bugün babamı arayıp farenin değiştirilmesi gerektiğini ama ellerinde bir tanesi hariç bulunmadığını ve o bir tanenin kutusunun biraz zarar görmüş olduğunu gene de gönderelim mi demişler. Babamda bir sıkıntısı yoksa ve 2. el değilse gönderebilirsiniz demiş. Acaba İtopya bana 2. el veya sıkıntılı ürün gönderir mi? Buna benzer bir olay yaşamış var mı?
Mağaza sayfası bu: GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.