İtopya 2. El Ürün Gönderir mi?

Merhaba. Ben zamanında İtopya'dan Gigabyte Aorus M.2 fare almıştım. 1,5 yıl civarı kullandım ve çift tıklama gibi sorunlar çıktı. Garantiye gönderdim. Ve bugün babamı arayıp farenin değiştirilmesi gerektiğini ama ellerinde bir tanesi hariç bulunmadığını ve o bir tanenin kutusunun biraz zarar görmüş olduğunu gene de gönderelim mi demişler. Babamda bir sıkıntısı yoksa ve 2. el değilse gönderebilirsiniz demiş. Acaba İtopya bana 2. el veya sıkıntılı ürün gönderir mi? Buna benzer bir olay yaşamış var mı?

Mağaza sayfası bu: GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM

Aynı durumu bende yaşıyorum şu an elimizde ürün olmadığı için muadili bir ürün veya para iadesi dendi arızalı ürünü geri istedim ilk satın aldığımda da ürün arızalı olarak gelmişti iade etmek istediğimde 1 saat telefonda bekletip kapatıyorlardı korona ilk patladığı zamanlar bunu yaşayan birçok kişi oldu zaten o yüzden iade edememiştim bir şekilde sorunu hallettim bu sefer garanti bitmek üzereyken başıma bu geldi şimdi arızalı ürünü geri istedim eğer başka bir ürün gelirse haklarımı arayacağım buradan yine bilgilendirme yaparım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı