Çözüldü İtopya 5 gün önce alınan ürünü kargoya vermedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erd4mss

Picopat
Daha fazla  
Dostlar bilmiyorum siz İtopya'dan ürün aldınız mı fakat salı günü sepette indirimli olan bir kulaklık sipariş ettim 9 gibi. İtopya'nın da İstanbul'da mağazası var diye biliyorum. Benim konumumda İstanbul'da değil ama İstanbul'a yakın bir yerde. Bu İtopya'dan mı kaynaklı yoksa kargo şirketinden mi ya da İtopya'nın kargoya vermesi böyle uzun mu sürüyor? İtopya da birkaç yorum okumuştum 1-2 günde hemen kargoya verildiğini söyleyen bir sürü yorum vardı. Benimki 1-2 gündür bu şekilde sipariş faturalandırılıyor kısmında kaldı. Bir bilginiz var mı bu konuda?

1735981609289.png

Çözüm
Büyük ihtimal sistemlerinden kaynaklı hocam çünkü satın alan birçok kişi ürünün teslim edilmesine rağmen hâlâ kargoya verilmediği şeklinde gördüğünü söylüyor. Sorun olmaz ama, kargodadır yüksek ihtimalle şu an.
Büyük ihtimal sistemlerinden kaynaklı hocam çünkü satın alan birçok kişi ürünün teslim edilmesine rağmen hâlâ kargoya verilmediği şeklinde gördüğünü söylüyor. Sorun olmaz ama, kargodadır yüksek ihtimalle şu an.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı