İtopya alışveriş rezaleti

Üzücü bir durum, ha saçma sapan bir kanalda 100TL ye s20 diye çakma 3310 satmışsın, ha bu kadar rezalet bir yerin reklamını yapmışsın.

İyi de bu bir bahane değil ki yoğunluk oluşuyor diye insanları mağdur edip haftalarca bekletmek. Yetişemiyorsan ya stoklu satış yaparsın ona göre kazanırsın ya da personel alırsın bu kadar basit. Yapamayacağın işe ya bulaşma ya adam akıllı yap bence böyle olmalı.

Umarım çözülür de bilgisayarını tamamen toplarsın usta.

Eyvallah beklemedeyiz siparisi verdim 3 gün icinde geldiler günlerdir masada duruyorlar.

Yoğunluk hikaye kusura bakmasınlar. Aradan 20 gün geçti adamların yolladıgı kargoyu geri yollamama rağmen ses seda yok.

Edit: Az önce ilk defa haftalardır aradığım numara beni aradı, yolladığım kargoyu açmışlar ve saka gibi içinden sipariş verdiğim MSI anakart varmış. Şimdi ben kargocuda kutunun üzerinde yapıştırılan etikette adımın altında ASUS B450 K2 Plus modeli yazdığı için doğal olarak içinde ASUS var diye iade etmiştim. Sonuç olarak eleman isterseniz yollayayım ya da paranızı iade etmeye işlemini başlatayım dedi. Bende para iadesini seçtim bir kere güvenemedim bir daha güvenemem biraz fazla para verip başka yerden almayı deniceğim. Paramı yatırdıkları zaman tüketici mahkemesi ve cimere olan şikayetimide çekerim ve buradan bildiririm size.

Kutuyu açıp ürünü görmeden neden iade etmeye kalktınız ki? Sizin hatanız o zaman. Ben kargo kutusunu açıp ürünün kutusunu açmadınız sandım, sizin yaptığınız çok saçma olmuş.

Öncelikle geçmiş olsun dostum. Bir an önce durumun düzelir. Bu aralar aşırı şikayet var bir de herkes bilgisayarı ve çevre ekipmanlarını İtopya gibi mağazalardan alıyor. Şu an normal karşıla hala karantina sürecindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…