İtopya AOC Q27G4X ölü piksel çıkan monitör için ne yapılmalı?

themtopat

Centipat
İtopya'dan AOC Q27g4X monitör aldım ve ölü pikseller gözüme çarptı. En az 3 tane net şekilde sayabiliyorum, bunlara ek olarak tamamen karaltı olmayan, çalışmayan pikseller de mevcut. Arayıp cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim, bana ürünün önce teknik servise gitmesi gerektiğini ve oradan gelecek cevaba göre değişim/iade alabileceğimi söylediler.
1) Ürünü cayma hakkımla iade ediyorsam neden bir de teknik servisi beklemek zorundayım?
2) Bunun için kaç gün beklerim?
3) Yazımda ölü piksellerden bahsetmeli miyim yoksa direkt ürünü beğenmedim mi demeliyim?
Daha önce İtopya'dan monitör iade eden var mı?

İtopya'dan AOC Q27g4X monitör aldım ve ölü pikseller gözüme çarptı. En az 3 tane net şekilde sayabiliyorum, bunlara ek olarak tamamen karaltı olmayan, çalışmayan pikseller de mevcut. Arayıp cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim, bana ürünün önce teknik servise gitmesi gerektiğini ve oradan gelecek cevaba göre değişim/iade alabileceğimi söylediler.
1) ürünü cayma hakkımla iade ediyorsam neden bir de teknik servisi beklemek zorundayım?
2) bunun için kaç gün beklerim?
3) yazımda ölü piksellerden bahsetmeli miyim yoksa direkt ürünü beğenmedim mi demeliyim?
Daha önce İtopya'dan monitör iade eden var mı?

Hocam bana da aynısı oldu İtopya'da geri götürdüm direkt değiştirdim.

Hocam siz mağazadan mı aldınız da hemen değiştirdiler?

İnternetten aldım hocam sonra mağazaya götürüp değiştirmiştim aynı monitör 2 3 kere baktık gene ölü piksel çıktı sonra farklı monitöre geçtim ilk aldığım monitör Gigabyte'nin monitörüydü sonra iade edip AOC 24G2SPU almıştım.

İnternetten aldım hocam sonra mağazaya götürüp değiştirmiştim aynı monitör 2 3 kere baktık gene ölü piksel çıktı sonra farklı monitöre geçtim ilk aldığım monitör Gigabyte'nin monitörüydü sonra iade edip AOC 24G2SPU almıştım.
Teşekkürler hocam şimdi bunun için aradım mağazanıza getirebilir miyim iade için, kargoyla uğraşmadan diye ancak o şekil işlemiyor maalesef denildi. Ben kargomla iade deneyeceğim sonucu yazarım buraya.

Yazılı olarak cayma hakkını kullanarak iade etmek istediğini kesinlikle yaz ve iade sebebi olarak da beğenmediğini yazabilirsin başka bir şeye gerek yok.
Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam şimdi bunun için aradım mağazanıza getirebilir miyim iade için, kargoyla uğraşmadan diye ancak o şekil işlemiyor maalesef denildi. Ben kargomla iade deneyeceğim sonucu yazarım buraya.

Allah Allah ben geçen sene öyle yapmıştım hocam ya istisnaydı ya da değişmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı