19 Ekim 2020 Mesaj: 17 İşten dönerken fark ettim. Beylikdüzü metrobüs durağının dibinde güzel bir yere mağaza açılıyor. Tabela işlemleri tamamlanmış. Avrupa yakasında oturanlar için alternatif bir alışveriş yeri olacağına benziyor. İlk benden duyun istedim Genişletmek için tıkla...
İşten dönerken fark ettim. Beylikdüzü metrobüs durağının dibinde güzel bir yere mağaza açılıyor. Tabela işlemleri tamamlanmış. Avrupa yakasında oturanlar için alternatif bir alışveriş yeri olacağına benziyor. İlk benden duyun istedim
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 19 Ekim 2020 #11 166770 dedi: Vatan gibi 81'ile de açsa ne güzel olur. Genişletmek için tıkla... O kadar büyümek fiyatlara yansır.
166770 dedi: Vatan gibi 81'ile de açsa ne güzel olur. Genişletmek için tıkla... O kadar büyümek fiyatlara yansır.
A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 20 Ekim 2020 #13 Ahaha ekran kartım bozulduydu kadı köye gitmeyi bir türlü ayarlayamadım bak açılsın siftahı ben yapacağım yargı time.
Ahaha ekran kartım bozulduydu kadı köye gitmeyi bir türlü ayarlayamadım bak açılsın siftahı ben yapacağım yargı time.
Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2020 #14 A.E.G dedi: Ahaha ekran kartım bozulduydu kadı köye gitmeyi bir türlü ayarlayamadım bak açılsın siftahı ben yapacağım yargı time. Genişletmek için tıkla... Siftah yapmadık kardeşim bir dolanda gel diyorlarmış.
A.E.G dedi: Ahaha ekran kartım bozulduydu kadı köye gitmeyi bir türlü ayarlayamadım bak açılsın siftahı ben yapacağım yargı time. Genişletmek için tıkla... Siftah yapmadık kardeşim bir dolanda gel diyorlarmış.
Deha ates Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #15 WaiiXD dedi: Beylikdüzülü olmama ne demeli peki. Ne tarafta tam olarak Vatan Bilgisayar'a yakın mı? Genişletmek için tıkla... Vatana çok yakın depil marmara parkın karşısında
WaiiXD dedi: Beylikdüzülü olmama ne demeli peki. Ne tarafta tam olarak Vatan Bilgisayar'a yakın mı? Genişletmek için tıkla... Vatana çok yakın depil marmara parkın karşısında
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 15 Kasım 2020 #16 Deha ates dedi: Vatan'a çok yakın depil Marmara parkın karşısında. Genişletmek için tıkla... Orada dondurmacı gibi bir yer vardı oraya yakın gibi duruyor.
Deha ates dedi: Vatan'a çok yakın depil Marmara parkın karşısında. Genişletmek için tıkla... Orada dondurmacı gibi bir yer vardı oraya yakın gibi duruyor.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.278 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Aralık 2020 #17 Lynoxthismisha dedi: Beylikdüzü Asya tarafında değil mi? Genişletmek için tıkla... Afrika yakasında diye biliyorum.
Lynoxthismisha dedi: Beylikdüzü Asya tarafında değil mi? Genişletmek için tıkla... Afrika yakasında diye biliyorum.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Aralık 2020 #18 detista dedi: Afrika yakasında diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben güney Amerika sanıyordum.
detista dedi: Afrika yakasında diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben güney Amerika sanıyordum.