İtopya Bilgisayar Alışveriş Süreci

Yigit61

Centipat
Selam herkese İtopya'dan bir sistem satın aldım. Aklında soru olan arkadaşlar için burada belirteyim istedim. Normalde gün sayarsak kargolamaları 5 gün sürdü ama haftasonunu saymayıp olaya iş günü olarak bakarsak 3. iş gününde kargoya teslim ettiler. İstanbul'da oturduğumdan dolayı da UPS kargo ertesi günün ilk dağıtımında hemen teslim etti. Ben de en başta şüpheliydim kötü yorumlar gördüm ama adamlar işini iyi yapıyor. Ben sorun yaşamadım. Sadece ekran kartını kargoda sorun olur diye takmadan gönderiyorlar onu siz takıyorsunuz. Takması çok basit, takamazsanız da herhangi bir bilgisayarcıya taktırırsınız. Yani bence İtopya yorumlarda gördüğünüz kadar aşağılanacak bir firma değil. İyiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten sistem almayı düşünüyorum.İtopya yada diğer sitelerden şüphelenmiyorum değilim.Bu tarz yazıları okudukça içim bir nebze ferahlıyor.Teşekkürler paylaşım için.
İtopya ekibine güvenebilirsiniz, ama yoğunluktan ötürü arada kargonun alıcıya ulaşması uzun sürebiliyor. Ek olarak, müsaitseniz Discord hesabınıza giriş yapabilir misiniz?

Zaten İstanbul'da yaşıyorsunuz ve şuan çok yoğun olmayan bir zaman olduğu için normaldir. Ben 16 küsür gün beklemiştim Bursa'ya gelmesi için. Yoğun zamanlardı ve satış sonrası sorun yaşarsanız arayıp ulaşmak çok zor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı