İtopya bilgisayar ürünü kargoya vermiyor

338466

Hectopat
İtopya üzerinden pazar günü gece geç saatlerde bir alışveriş yaptım. Bugüne kadar daha hiçbir ilerleme olmadı siparişte. İnternettteki yorumları okudukça endişelendim. Benzer bir sorun yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Benim almış olduğum Samsung 2TB 960PRO m.2 nvmE ssd yi 5 hafta sonra verdiler yaklaşık olarak kargoya. Kargo firması zaten berbat UPS den ne geldiyse hiç memnun kalmadım.
Bir daha itopyadan Tövbe alış-veriş yapmam

Ya çok da iyi indirim yaptılar, bütçem dahilinde alternatif bulamadım. Şimdi iade edeceğim, hem ürün elime gelmeyecek hem de onların iadesini bekleyeceğim.Dediğiniz gibi bu haftayı bekliyorum. Geç gelsin de sağlam ve hatasız gelsin.

Ben 1 haftayi doldurdum hala bekliyorum birde 1-3 iş gününde kargolanir diye yaziyorlar oraya yalancilar pazartesi de kargolamazlar ise şikayet edicem itopya yi

Ben de Vatan'dan 23.05 tarihinde bir sistem almıştım hala kargoya verilmedi onay bekliyor. Neredeyse çoğu alışveriş sitesinde stok sıkıntısı var.
Vatan'da yok hocam ben 2 gun once islemci siparis ettim 1 gunde geldi sadece hazir sistemleri birlestirmesi var ondan uzun suruyo itopya ile vatani bir tutma bence

Ya çok da iyi indirim yaptılar, bütçem dahilinde alternatif bulamadım. Şimdi iade edeceğim, hem ürün elime gelmeyecek hem de onların iadesini bekleyeceğim.Dediğiniz gibi bu haftayı bekliyorum. Geç gelsin de sağlam ve hatasız gelsin.
Ama bu dönemde çoğu sitede aynı sorun var. Daha 1 hafta önce falan klavye siparişi vermiştim o da dün geldi mesela. Hem stoktan hem de kargo yoğunluğundandır.

valla arkadaslar bayramda butun online ticaret sitelerinden siparis verdim qp bilişim dahil hepsi haziranda teslimat gosteriyordu fakat hepsi dun geldi yani kovid falan bahane akliniz da olsun gönderen gönderiyor itopya ve incehesap gibi dolandirici siteler stokta olmayn ürunu sattiklari için boyle oluyor

İtopya üzerinden pazar günü gece geç saatlerde bir alışveriş yaptım. Bugüne kadar daha hiçbir ilerleme olmadı siparişte. İnternettteki yorumları okudukça endişelendim. Benzer bir sorun yaşayan var mı?
Bende pazar günü sipariş verdim, cuma gecesi kargoya verildi (fiziksel olarak değil, paketlendi verilmeyi bekliyor) , arkadaşların da belirttiği gibi tamamen stokta olup olmaması... Eğer aceleniz yoksa beklemenizi öneririm, iade süreci çok daha uzun olacaktır çünkü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı