Vatan'da yok hocam ben 2 gun once islemci siparis ettim 1 gunde geldi sadece hazir sistemleri birlestirmesi var ondan uzun suruyo itopya ile vatani bir tutma benceBen de Vatan'dan 23.05 tarihinde bir sistem almıştım hala kargoya verilmedi onay bekliyor. Neredeyse çoğu alışveriş sitesinde stok sıkıntısı var.
Ama bu dönemde çoğu sitede aynı sorun var. Daha 1 hafta önce falan klavye siparişi vermiştim o da dün geldi mesela. Hem stoktan hem de kargo yoğunluğundandır.Ya çok da iyi indirim yaptılar, bütçem dahilinde alternatif bulamadım. Şimdi iade edeceğim, hem ürün elime gelmeyecek hem de onların iadesini bekleyeceğim.Dediğiniz gibi bu haftayı bekliyorum. Geç gelsin de sağlam ve hatasız gelsin.
Bende pazar günü sipariş verdim, cuma gecesi kargoya verildi (fiziksel olarak değil, paketlendi verilmeyi bekliyor) , arkadaşların da belirttiği gibi tamamen stokta olup olmaması... Eğer aceleniz yoksa beklemenizi öneririm, iade süreci çok daha uzun olacaktır çünküİtopya üzerinden pazar günü gece geç saatlerde bir alışveriş yaptım. Bugüne kadar daha hiçbir ilerleme olmadı siparişte. İnternettteki yorumları okudukça endişelendim. Benzer bir sorun yaşayan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.