Ernoyan Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 413 4 Haziran 2020 #11 MetronoM dedi: şimdi onu yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Şikayet linkini buraya da yapıştır takip edelim. Eğer forum kurullarına uygunsa tabi ki.
MetronoM dedi: şimdi onu yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Şikayet linkini buraya da yapıştır takip edelim. Eğer forum kurullarına uygunsa tabi ki.
M MetronoM Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Makaleler 1 4 Haziran 2020 #12 İtopya Bilgisayar - Şikayetvar İtopya Bilgisayar şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de İtopya Bilgisayar ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. www.sikayetvar.com
İtopya Bilgisayar - Şikayetvar İtopya Bilgisayar şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de İtopya Bilgisayar ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. www.sikayetvar.com
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 4 Haziran 2020 #13 Büyük ihtimal firma yalan söylüyor, arayıp sıkıştırın sürekli.
M MetronoM Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Makaleler 1 4 Haziran 2020 #14 maalesef firmayı arayıp 59 kişiyi bekleyecek kadar sabırlı değilim. Ayrıca son 1 kişi kala genellikle hat düşüyormuş yaşayan arkadaşların aktardığına göre.
maalesef firmayı arayıp 59 kişiyi bekleyecek kadar sabırlı değilim. Ayrıca son 1 kişi kala genellikle hat düşüyormuş yaşayan arkadaşların aktardığına göre.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 4 Haziran 2020 #15 İtopya konusunda son zamanlar bayağı eleştriler var. Muhtemelen kendileri ilgilenmiyor. Kargo firmalarının böyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyorum.
İtopya konusunda son zamanlar bayağı eleştriler var. Muhtemelen kendileri ilgilenmiyor. Kargo firmalarının böyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyorum.
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2020 #16 Kargo nedir ?
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2020 #18 MetronoM dedi: UPS kargo Genişletmek için tıkla... Dedim ben :d itopya doğru söylüyor maalsef kimsenin bilgisi yok.Övünmüş gibi olmayayım ama ben biliyorum . Kargonuz saat 8den sonra girilecektir.
MetronoM dedi: UPS kargo Genişletmek için tıkla... Dedim ben :d itopya doğru söylüyor maalsef kimsenin bilgisi yok.Övünmüş gibi olmayayım ama ben biliyorum . Kargonuz saat 8den sonra girilecektir.
M MetronoM Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Makaleler 1 4 Haziran 2020 #19 İstanbul içi mağazadan teslimat alternatifi de sun kardeşim o zaman değil mi? Bakın bunu sinerji yapıyor qp bilgisayar yapıyor, yapıyor da sen mi beceremiyorsun sayın İTOPYA!
İstanbul içi mağazadan teslimat alternatifi de sun kardeşim o zaman değil mi? Bakın bunu sinerji yapıyor qp bilgisayar yapıyor, yapıyor da sen mi beceremiyorsun sayın İTOPYA!
Morminder Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #20 Kargolar yoğun olduğu için şu an normal bence. Çoğu kargo şubesinin önü paketlerden geçilmiyor.