İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Bu biraz şans işi İtopya, İncehesap vb. sitelerden alırken ürünün gelme süresi Hepsiburada, Amazon vb. siteler ile kapışamaz ama fiyat konusunda uygunlar.

Emin ol hocam Hepsiburada'nın satış sonrası desteği hiçbir işe yaramıyor

Amazon'da falan da çok uygun fiyatlı aldığım ürün şu anda. Sadece biraz daha pahalı. Nasıl bir hata, bir anlık gaflete düştük. Az daha beklemedim, şimdi bir sürü uğraşacağız.

Şimdi mail attım, iki hafta diyorlar. Muhtemelen kargolanmayacak, ben de iptal ediyorum, iki hafta bekleyemem.

Sipariş verdiğiniz ilk andan itibaren 2 hafta mı dediler yoksa şu andan itibaren mi?

İptal edin de bizimkiler hızlanır belki :d.
İlginç bir bakış açısı. Ağlanacak halimize gülüyoruz Muhtemelen ilk ve son siparişim olacak burdan. İllaki alacaksam mağazalarından alırım. Bir arkadaş muhtemelen sipariş sayısına göre markadan sipariş veriliyor bizde onun gelmesini bekliyoruz gibisinden bir şey yazmış. O zaman 5 iş günü yazmayıp oraya koskoca yazmaları lazım. Tamamiyle saçmalık. Ben iptal etmeyi düşünmüyorum. 1 hafta bekledik 1 hafta daha beklerim çünkü zaman sıkıntım yok ama babama nasıl anlatcam ben. İlk aldığımız gün siteyi tanıtırken işte şöyle iyi böyle iyi diye söyledim. Babam da inşallah gelir, sıkıntı çıkmaz dedi. Dediğine varmadan gelmesi lazım. Yoksa internetten son siparişim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…