- Katılım
- 8 Temmuz 2016
- Mesajlar
- 4.884
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 8
Size kolay gelsin ben iptal ettim. İyi beklemeler arkadaşlar.
Talep onaylandı mı, onaylandı ise kaç gün içerisinde onayladılar?Size kolay gelsin ben iptal ettim. İyi beklemeler arkadaşlar.
Size kolay gelsin ben iptal ettim. İyi beklemeler arkadaşlar.
Şimdi girdim baktım. Kargolanmadığını görünce iptal ettim. Artık ne sürede onaylarlar bilemiyorum. Çünkü bir hafta daha kaybetmek istemiyorum.Talep onaylandı mı, onaylandı ise kaç gün içerisinde onayladılar?
Bu biraz şans işi İtopya, İncehesap vb. sitelerden alırken ürünün gelme süresi Hepsiburada, Amazon vb. siteler ile kapışamaz ama fiyat konusunda uygunlar.
Şimdi mail attım, iki hafta diyorlar. Muhtemelen kargolanmayacak, ben de iptal ediyorum, iki hafta bekleyemem..Bende geliyorum reis. İtopya'ya hayır, akşama kadar kargoya verilmesse iptal edeceğim.
Şimdi mail attım, iki hafta diyorlar. Muhtemelen kargolanmayacak, ben de iptal ediyorum, iki hafta bekleyemem.
İlginç bir bakış açısı. Ağlanacak halimize gülüyoruzİptal edin de bizimkiler hızlanır belki :d.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.