Ben de 'MSI Vigor GK50 Elite BW' klavye satın almıştım. Yalnız sitede kargoya hazır, sevk durumunda gözüküyor. Ama mailde verildiğini söylüyor ve takip numarası oluşmuş. Sizde de durum bu şekilde mi? @-krallame-
Yukarıda söylediğimi yaparsanız onaylarlar, sipariş numaranızı verin ne zaman onaylanacak iptal talebi oluşturdum diye söyleyin, sonrasında onaylandı diye mail alacaksınız.
Ben de 'MSI Vigor GK50 Elite BW' klavye satın almıştım. Yalnız sitede kargoya hazır, sevk durumunda gözüküyor. Ama mailde verildiğini söylüyor ve takip numarası oluşmuş. Sizde de durum bu şekilde mi? @-krallame-
Ben de sipariş durumu bu şekilde ancak kargolarım sekmesinde de bir kargo görünüyor. UPS'in kendi sitesinden sorgulatır mısınız bir? Orda da bu şekilde görünüyor. Tam anlamış değilim neler olduğunu.
Ben de sipariş durumu bu şekilde ancak kargolarım sekmesinde de bir kargo görünüyor. UPS'in kendi sitesinden sorgulatır mısınız bir? Orada da bu şekilde görünüyor. Tam anlamış değilim neler olduğunu.
Sağol kardeşim de onu bile tam beceremiyorlar görüyorsun. Mailde verdik diyor, sitede kargoya hazır diyor. Ne yaptıkları belli degil. Bulaşmaz olsaydım.
20.11.2020 Cuma günü 1 TB 970 Evo aldım İtopya'dan. 27.11.2020 Cuma günü kargo takip numarası eklendi sisteme ve bugüne kadar "Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir." diyordu UPS'in sitesinden verdikleri kodla takip etmek istediğimde. Bugün öğlen saatlerinde UPS'ten bir mail geldi tarafınıza teslim edilmek üzere paket teslim alınmıştır diye. Öngörülen teslim zamanı 02.11.2020. Ankara'da oturuyorum. Bekleyen arkadaşlara emsal olur belki.