İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Yukarıda söylediğimi yaparsanız onaylarlar, sipariş numaranızı verin ne zaman onaylanacak iptal talebi oluşturdum diye söyleyin, sonrasında onaylandı diye mail alacaksınız.

iptal.jpg

Böyle bir dönüt aldım. Doğru mail mi? :D.

Bende "Siparişiniz kargoya verildi" olarak gözüküyor. Takip no falan da var.
Ben de sipariş durumu bu şekilde ancak kargolarım sekmesinde de bir kargo görünüyor. UPS'in kendi sitesinden sorgulatır mısınız bir? Orda da bu şekilde görünüyor. Tam anlamış değilim neler olduğunu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    1,9 KB · Görüntüleme: 63
20.11.2020 Cuma günü 1 TB 970 Evo aldım İtopya'dan. 27.11.2020 Cuma günü kargo takip numarası eklendi sisteme ve bugüne kadar "Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir." diyordu UPS'in sitesinden verdikleri kodla takip etmek istediğimde. Bugün öğlen saatlerinde UPS'ten bir mail geldi tarafınıza teslim edilmek üzere paket teslim alınmıştır diye. Öngörülen teslim zamanı 02.11.2020. Ankara'da oturuyorum. Bekleyen arkadaşlara emsal olur belki. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı