blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 26 Kasım 2020 #51 Çıkış sağlandığında sayfadan görüntüleyebileceğimizi bizde biliyoruz. Bu gibi iletişimlerin hepsi çözümsüz oluyor.
Çıkış sağlandığında sayfadan görüntüleyebileceğimizi bizde biliyoruz. Bu gibi iletişimlerin hepsi çözümsüz oluyor.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #52 1 hafta olacak yarın. Amerika'dan isteseydim daha çabuk gelirdi.
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 27 Kasım 2020 #53 Saat dokuz gibi mesaileri başladığında aradım, sırada altmış dört kişi vardı, sabah aramak da işe yaramıyor.
Saat dokuz gibi mesaileri başladığında aradım, sırada altmış dört kişi vardı, sabah aramak da işe yaramıyor.
Rutreid Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #54 Bekleyişimizin 7.günündeyiz. Bugün umudu olan var mı? .
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 27 Kasım 2020 #55 Rutreid dedi: Bekleyişimizin 7.günündeyiz. Bugün umudu olan var mı? . Genişletmek için tıkla... DA'nın sistemi gelmiş herhalde, biraz daha bekletebilirler sanırım yoğunluktan.
Rutreid dedi: Bekleyişimizin 7.günündeyiz. Bugün umudu olan var mı? . Genişletmek için tıkla... DA'nın sistemi gelmiş herhalde, biraz daha bekletebilirler sanırım yoğunluktan.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 27 Kasım 2020 #56 Gerçekten hala gelişme olan yok mu? Adamlar baya kimsenin ürününü vermiyor kargoya. Bu nasıl bir iş anlamadım ben.
Gerçekten hala gelişme olan yok mu? Adamlar baya kimsenin ürününü vermiyor kargoya. Bu nasıl bir iş anlamadım ben.
Rutreid Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #57 blackeagle03 dedi: Gerçekten hala gelişme olan yok mu? Adamlar bayağı kimsenin ürününü vermiyor kargoya. Bu nasıl bir iş anlamadım ben. Genişletmek için tıkla... Hala sipariş alındı olarak gözüküyor. Cidden çok büyük rezillik, en azından içimizden birilerininki kargoya falan verilse.
blackeagle03 dedi: Gerçekten hala gelişme olan yok mu? Adamlar bayağı kimsenin ürününü vermiyor kargoya. Bu nasıl bir iş anlamadım ben. Genişletmek için tıkla... Hala sipariş alındı olarak gözüküyor. Cidden çok büyük rezillik, en azından içimizden birilerininki kargoya falan verilse.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2020 #58 Gecen sene Black Friday indirimleri oldugunda boyle olmustu. Anakart, islemci ve RAM elime 10 gunde gecmisti. Bu sene ayrica korona virusu oldugu icin daha fazla erteleyebilirler. Umarim akli dengenizi kaybetmeden urunler elinize ulasir.
Gecen sene Black Friday indirimleri oldugunda boyle olmustu. Anakart, islemci ve RAM elime 10 gunde gecmisti. Bu sene ayrica korona virusu oldugu icin daha fazla erteleyebilirler. Umarim akli dengenizi kaybetmeden urunler elinize ulasir.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #59 Rutreid dedi: Hala sipariş alındı olarak gözüküyor. Cidden çok büyük rezillik, en azından içimizden birilerininki kargoya falan verilse. Genişletmek için tıkla... Benim SSD dün akşam onaylandı kargoya hazır yazıyordu en son. Bakalım bugün kargoya verecekmiler.
Rutreid dedi: Hala sipariş alındı olarak gözüküyor. Cidden çok büyük rezillik, en azından içimizden birilerininki kargoya falan verilse. Genişletmek için tıkla... Benim SSD dün akşam onaylandı kargoya hazır yazıyordu en son. Bakalım bugün kargoya verecekmiler.
A AaronQ Femtopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 65 27 Kasım 2020 #60 Trabzon dedi: Benim SSD dün akşam onaylandı kargoya hazır yazıyordu en son. Bakalım bugün kargoya verecekmiler. Genişletmek için tıkla... Bende cuma günü ssd ve notebook rami aldım. Ama hala ilerleme yok. Hangi marka ssd almıştınız?
Trabzon dedi: Benim SSD dün akşam onaylandı kargoya hazır yazıyordu en son. Bakalım bugün kargoya verecekmiler. Genişletmek için tıkla... Bende cuma günü ssd ve notebook rami aldım. Ama hala ilerleme yok. Hangi marka ssd almıştınız?