İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Bu biraz şans işi İtopya, İncehesap vb. sitelerden alırken ürünün gelme süresi Hepsiburada, Amazon vb. siteler ile kapışamaz ama fiyat konusunda uygunlar.
Ben fiyat konusunda sana katılamayacağım..Çünkü 2 ay öynce kasa topladım ve bu kasa alma sürecim yaklaşık 1 buçuk ay sürdü ve hiç bir parçamı itopyadan almadım.Sebebi çok basit hiç ucuza bir ürün göremedim...
Müşteri hizmetlerine ulaşan var mı? Ne yalan söylüyorlar çok merak ediyorum.
Hemen ileteyim bir saniye.

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Depo taşınmasından dolayı siparişlerde gecikme yaşanacağını üzülerek belirtmek isteriz. Kargo çıkışı sağlandığında profil sayfanızdan kontrol edebilirsiniz.

Keyifli ve mutlu günler dileriz.

Müşteri hizmetlerine ulaşan var mı? Ne yalan söylüyorlar çok merak ediyorum.

Ben fiyat konusunda sana katılamayacağım. Çünkü 2 ay öynce kasa topladım ve bu kasa alma sürecim yaklaşık 1 buçuk ay sürdü ve hiçbir parçamı İtopya'dan almadım. Sebebi çok basit hiç ucuza bir ürün göremedim...

Hemen ileteyim bir saniye.

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Depo taşınmasından dolayı siparişlerde gecikme yaşanacağını üzülerek belirtmek isteriz. Kargo çıkışı sağlandığında profil sayfanızdan kontrol edebilirsiniz.

Keyifli ve mutlu günler dileriz.

Tamamen aynısı, şaka gibi. Kargo çıkışı sağlanınca profilimizde görebilirmişiz arkadaşlar.

Çarşamba günü 70.sırada başlayarak yaklaşık 55dklı telefodna bekleme süresi ile ulaştım müşteri hizmetlerine.Dedim küçücük ssd nasıl halen kargoya verilmez işte dedim bu hafta gelmezse iptal edeceğim dedim.Hemen ertesi gün durumu sevkiyata hazır hale geçti.Tabi ne zaman kargoya teslim ederler o belirsiz...İptal edicem diyince iptal etmenin mümkün olmadığı aşamaya geçirdiler...

Beni ilgilendirmez...O kadar para kaznıyorlar ve gidip 5 tane eleman çalıştırıyorlar. Gitsin 10 tane eleman çalıştırsın ve sıkıntı yaşanmasın. Ucuz etin yahnisi denebilecek bir firma.

Attığım 6 maile de aynı kişi cevap verdi :D. Ayrıca birinde çok alakasız bir şekilde siparişiniz iptal edilmiştir falan diye bir cevap geldi. Daha kime yazdıklarını bilmiyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı