Çözüldü İtopya CHEST-V27 sistem alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akmieneru

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarlardan çok anlamam çalışıyordum ve işi yeni bıraktım. Elimde kalan bir miktar parayla bunlari almak istiyorum, sizce bunlar birbirlerine uyumlu olur mu? Çalışabilir mi? Söylerseniz sevinirim.

CHEST-V27 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bunları almayı planlıyorum, incelerseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba ben bilgisayarlardan çok anlamam çalışıyordum ve işi yeni bıraktım. Elimde kalan bir miktar parayla bunlari almak istiyorum, sizce bunlar birbirlerine uyumlu olur mu? Çalışabilir mi? Söylerseniz sevinirim.

CHEST-V27 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Senin sistem alınabilir o monitör alma.

Kasa Vento buna da bakabilirsin.

Bütçe verebilir misiniz?

Çözüm

hocam kusura bakmayın çok sıkboğaz ediyorum sizi ama son bir sorum var lütfen bilgisizliğim için affedin. Bu bilgisayara daha sonrasında üzerine ekleme yapabilir miyim. Eski bir bilgisayarım vardı ekleme yapmak istemiştim ama anakart uyumu olması gerekiyormuş bu bilgisayar ekleme yapabileceğim türden mi

Hocam kusura bakmayın çok sıkboğaz ediyorum sizi ama son bir sorum var lütfen bilgisizliğim için affedin. Bu bilgisayara daha sonrasında üzerine ekleme yapabilir miyim? Eski bir bilgisayarım vardı ekleme yapmak istemiştim ama anakart uyumu olması gerekiyormuş bu bilgisayar ekleme yapabileceğim türden mi?

Hayır değil DDR5 alman lazım.
soru sorabilirsin sıkıntı yok.

Bütçeni söyle DDR5 önerelim ekleme daha rahat yaparsın

Hayır değil DDR5 alman lazım.
soru sorabilirsin sıkıntı yok.

Bütçeni söyle DDR5 önerelim ekleme daha rahat yaparsın
hocam benim bütçem 20 25 arası inanın her oyunu ultrada oynayayım diye bir isteğim yok az çok belirttim zaten. Gerçekten bilgisayar toplama konusunda da cahil kalıyorum :D benim zamanımda 1080ti falan vardı her yeni kart eskisinden iyi oluyordu şimdi yeni çıkan eskisinden kötü gibi bir takım olaylar var yardımcı olursanız çok mutlu olurum. verdiğim bütçe sadece kasa için bu arada monitörü de eklemenize gerek yok

Hocam benim bütçem 20 25 arası inanın her oyunu ultrada oynayayım diye bir isteğim yok az çok belirttim zaten. Gerçekten bilgisayar toplama konusunda da cahil kalıyorum :D benim zamanımda 1080 Ti falan vardı her yeni kart eskisinden iyi oluyordu şimdi yeni çıkan eskisinden kötü gibi bir takım olaylar var yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Verdiğim bütçe sadece kasa için bu arada monitörü de eklemenize gerek yok.

i5 12400F, kasa Vento.

5 7600, kasa Vento yap.

seç DDR5 hepsi istemezsen başka öneririm. Bütçe artar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı