İtopya'dan bilgisayar alınır mı?

ensarwastaken

Centipat
Daha fazla  
Hocam böyle yaz sonu bilgisayar almayı düşünüyorum. İtopya hakkında düşünceleriniz ya da yaşadığınız sorun var mı ya da İtopya dışında önerdiğiniz bir firma var mıdır?

Ben oradan işlemci aldım bir sorun çıkmadı. Ürünün sorunlu gelme ihtimali düşük lakin senin şansına sorunlu gelirse iade etme süreci çok sıkıntılı.

Daha bir kaç gün önce monitör aldım. Benden kaynaklımıdır bilmem ama Monitör bana çok çektirdi. Ama birşekilde hallettim. Ayrıca monitörü aldıktan sadece 1 gün sonra fiyatı indirmeleride beni çok üzdü.

Hocam böyle yaz sonu bilgisayar almayı düşünüyorum. İtopya hakkında düşünceleriniz ya da yaşadığınız sorun var mı ya da İtopya dışında önerdiğiniz bir firma var mıdır?
İtopya, incehesap, gamegaraj, synergy bunların hepsi gayet güvenilir ve işini layığıyla yapan yerler. Olası bir sorun durumunda da tam destek sağlıyorlar. Ben incehesap'tan alışveriş yapmıştım bilgisayar için, bütün ürünler kasa içerisine kurulu; onun haricinde kutuları ile yollandı. Garanti belgeleri, faturalar vs. de yanındaydı. İçiniz rahat olsun, şimdiden mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı