İtopya.com Gigabyte G24F-2 monitörde 2 ölü piksel

Değişim yapacaklarını sanmıyorum. İnternetten aldıysan ilk 14 gün iade hakkını kullan.

Hocam SS atabilir misiniz? Belki bende de vardır ama göremiyorumdur.

Ben mağazasından farklı bir monitör almıştım direkt ölü piksel testi yaptılar. Ölü piksel çıkma durumlarında direkt olarak yenisini veriyorlarmış , çıkanı o markanın fabrikasına geri gönderiyorlarmış. Sorun çözülmezse Outlet ürünü olarak bayilerinde çok daha ucuza satılıyormuş. Aynı yerde 2-3 ölü piksel ya da farklı yerler olmak üzere 3 ölü piksel altına değişim yapmadıklarını söylediler. Bunları Beylikdüzü şubesinden aldığım bilgilere göre söylüyorum. Şansınızı deneyebilirsiniz tabii webden aldığınız için ayrıcalık yapılabilir. En kötü webden iade edip mağazından test yaparak alabilirsiniz fiyat farkı yoksa.

Değişim talep etmelisiniz. Yazdığınız diğer marka-modellerde aklınız kalmasın, aşağı yukarı aynı kaliteyi sunuyorlar.
24" den 27" e geçmek her şeyi değiştirirdi. Model yükselttiğiniz halde boyutta sabit kalmanız kötü veya iyi değil, 24" alıştıysanız oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız. Para kasıp 27" 1440p alabilirseniz ona bir şey diyemem. İmkan varsa geçiş yapılır, ileriye dönük olur ama ekran kartınız 2k için yeterli gelir mi bilmiyorum, düşük FPS'de düşük Hz değerlerindeki ghosting durumuna bakılmalı.

Özetle sağına soluna bakıp memnun kaldıysanız devam edin, ama mutlaka değişim isteyin. Hayırlı olsun.

Bu arada, monitörün pivot özelliğinden ziyade hoparlör olmaması en büyük eksisi diyebilirim.

Eve geçip atacağım

Gittim 2 el hoparlör aldım onun için varya. Asus umdan çok alışmıştım.... 20tl ye usb den çalanlar bitane aldım fakat monitöre bağlayıp test edemedim. Sıfırları mahallede sordum 150 - 200.. internette en dip 60t-70 tl..

Şimdi kutusana koyup basıp gidicem itopyaya 10 da kapatıyormuş 1-2 saat de çözerlermi acaba

kesinlike fark edilmiyorlar bu arada ben bilerek isteyerek arayınca gördüm 3 tane sol köşede 1 tane sağ alta 1 tane sağ üste var 5 tanesinden 1tane si uzak tan bakınca belli oluyor diğerleri yok gibi

Son düzenleme:
Bende aldığımda bir problem yoktu bir ay sonra bir tane kırmızı nokta çıktı gitmiyor ne yapmam lazım

1 ay içerisinde bende de 2 ölü piksel oluştu başta tertemizdi bu Kasım indirimlerinde alanlarda bu problem çıkıyormuş firmaya geri gönderdim değişim için bakalim ne diyecekler

Son düzenleme:
Ne yaptılar hocam?
Merhaba değişim yaptılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…