İtopya.com Kulaklık İadesi Almıyor

Kulaklığın arızalı mı çıktı? Ben de bugün İtopya'dan Corsair Hydro 115i Pro Sıvı Soğutma sipariş verdim. Eğer bir sıvı sızması olursa biz nerden bilebiliriz :) almaları gerek bence.

İtopya.com'dan aldığım kulaklığı iade etmek istiyorum. Kulaklığa bakmak için içini açmıştım sadece. İtopya'ya ulaştığımda ise kutu açıldığı için iade almıyoruz, hijyenik değil diyorlar. Ürünü alalı 14 gün olmadı, iade edebilme şansım var mıdır?
Eğer arızalı ise direk satıcı firmayı aradan çıkarıp markanın kendisiyle muhattap olun her hangi bir arızası yoksa maalesef ki kulaklık konusunda almayabilirler sebebi ise hijyen iade koşullarında yazıyor alırken okumanız lazım.
Kulaklığın arızalı mı çıktı? Ben de bugün İtopya'dan Corsair Hydro 115i Pro Sıvı Soğutma sipariş verdim. Eğer bir sıvı sızması olursa biz nerden bilebiliriz :) almaları gerek bence.
Sizin durumunuzda arıza oluyor yani garanti kapsamında onu almak zorundalar fakat arkadaşın olayı sanırım keyfi ben bunu beğenmedim iade etmek istiyorum durumu

Eğer iade koşullarında yazıyorsa iade almak zorunda değiller istediğiniz yere başvurabilirsiniz. Kulaklığın iade süreci zordur kozmetik, iç çamaşırı, kulaklık vb. gibi ürünler hijyen kurallarına uymuyorsa iade alınmaz.
Ben iade etmiştim, o zaman oradan bir daha almaz umarım.

Arkadaşlar o sıkıntısı olmayıp iade alınan ürünleri tekrar satışa sunuyorlar. Kimse başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak zorunda değil bence bu yüzden açılmamış ürünleri iade almamaları bizim yararımıza.

Arızalı değil ileride corsair void pro alıcağım için iade etmeye çalıştım ama müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız ulaşmak istersen faceden numaranı yazıyorsun onlar arıyor
Arkadaşlar hiç kullanılmadı Sadece kutusunu açıp içine faturayı koydum yeni konuda açıcam burayada yazıyım 230 a bırakırım
Arkadaşlar o sıkıntısı olmayıp iade alınan ürünleri tekrar satışa sunuyorlar. Kimse başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak zorunda değil bence bu yüzden açılmamış ürünleri iade almamaları bizim yararımıza.
İade alsalar itopya'ya gitmiyor ürün kingston a gidiyor direk yani iade edilen ürünü aynı mağaza satıyor gibi bir olay yok

Son düzenleme:
Arızalı değil ileride corsair void pro alıcağım için iade etmeye çalıştım ama müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız ulaşmak istersen faceden numaranı yazıyorsun onlar arıyor
Arkadaşlar hiç kullanılmadı Sadece kutusunu açıp içine faturayı koydum yeni konuda açıcam burayada yazıyım 230 a bırakırım

İade alsalar itopya'ya gitmiyor ürün kingston a gidiyor direk yani iade edilen ürünü aynı mağaza satıyor gibi bir olay yok
Aynı mağazanın satmasına gerek yok sonuçta o ürün satılıyor. Bu şekilde iadeler yüzünden firmalar çok zorlanıyor iş gücü vs. yüzünden internet satışı yapan firmada çalıştığımdan biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı