İtopya.com Üzerinden 2000TL Bilgisayar Toplama

İtopya güvenilirdir.

Kendiniz toplasaydınız daha iyisini dizebilirdiniz ama hazır sisteme göre iyi.

İtopya güvenilirdir.

Kendiniz toplasaydınız daha iyisini dizebilirdiniz ama hazır sisteme göre iyi.

Parçaların fiyatlarına birçok siteden baktım ve hepsi assagi yukarı aynı fiyat. Buranın avantajı hem montajını ücretsiz yapmaları, hem ücretsiz işletim sistemi kurmaları hemde Kadıköy'de bayileri olması bana göre.

Parçaların fiyatlarına birçok siteden baktım ve hepsi assagi yukarı aynı fiyat. Buranın avantajı hem montajını ücretsiz yapmaları, hem ücretsiz işletim sistemi kurmaları hemde Kadıköy'de bayileri olması bana göre.

Mesela bu sistem daha iyi:

ASRock H110M-DVS R2.0 1151 M-ATX DVI/D-Sub DDR4

Intel Pentium Dual Core G4560 PC1151 3MB Cache 3.5GHz Kutulu İşlemci

Crucial 8GB DDR4 2133 Mhz (PC4-17000) CL15 DR x8 UnbuffeKırmızı DIMM 288pin - CT8G4DFD8213

Toshiba 8.9cm (3.5'') 1TB SATA3 Desktop P300 7200 64

MSI Radeon RX 470 Armor 4G OC 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.3xDP

XFX 500W (80+Bronze) 12cm Fan Single Rail

CORSAIR CC-9011075-WW 100R Carbide Serisi USB3.0 Pencereli Kasa - inventus

Nanokatalog isimli siteden toplandı.

Bu sitenin de Şişli'de mağazası var.

Teşekkürler hocam fakat bir aksilik olmazsa İtopya dan alacağım bu haftasonu.

Bilgisayarı aldıktan sonra, aynı sistemi toplamak isteyen arkadaşlara sistem hakkındaki görüşlerimi belirtirim konu altından.

Sistemi İtopya üzerinden satın aldım, şuan kurulumunu yaptım ve birkaç program indirmeye başladım. Gözüme çarpan herhangi bir sorunu yok şuan için. Oyun testlerine geçtiğimde ayrıntılı olarak tekrar yazacağım konu altından.

Hangi sistemi topladınız ? Yazar mısınız bileşenleri ?

Fotoğraf da bekliyorum ^^

Güzelmiş hayırlı olsun ^^

TTNET Sağolsun, resimleri 30 dakikaya felan yüklemiş olurum. Ayrıca birşey sormak istiyorum size @Neko Aygıt yöneticisine girdiğimde görüntü bağdaştırıcılarında "Video Denetliyicisi (VGA Uyumlu)" yazıyor. Dxdiag'a girip baktığımda da

"Ad: Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü"
"Yonga Türü: NVIDIA"
"Yaklaşık Top. Bellek: 4078mb"
"Cihaz Türü: Yalnızca Görüntüleyen Görüntü Bağdaştırıcısı"

Yazıyor. Şuan sistem MSI Ekran kartını görüyormu, görmüyormu anlayabilmiş değilim. Mağazada satın alırken bütün güncellemelerin, driverların vs... yapıldığını söylediler. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bellek 4GB ise görüyor demektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı