İtopya.com'dan Alışveriş Yapacaklar Dikkat

2 hafta önce bende Termal macun alışverişi yaptım, ben de müşteri hizmetlerine çok zor ulaştım. Ayrıca aldığım ürün sitede gözükürken ellerinde yokmuş, aramasam kargom nerede diye onu da öğrenemeyeceğim. Yani hem seçtiğim ürünü zamanında alamadım, hem de müşteri hizmetlerine çok zor ulaştım.

İTOPYA yı savunan kesim, ŞİKAYETİM var sitesinde konu hakkında yorumlara bakarsanız iyi olur, biriside demiş ki mağazaya gidip alışveriş yaptım güzeldi, mağazada kazıklayamazlar herhalde, eğer işi bilmiyorsan. Ben itopya dan alışveriş yapmadım fakat o kadar kötü yoruma rağmen, İnternet üzerinden buradan alışveriş yapmak pek akıllıca değil, demek ki görerek almak en iyisi. son 10 yılda memleketteki düzenbaz sayısı kat ve kat arttı o sebeple bin düşün bir kere al. Murat kardeş eyvallah, önemli olan müşteri memnuniyeti onuda beceremiyorsan, kusura bakma yere gömerler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı