İtopya DA-V4 sistem alınır mı?

EMREG.57

Centipat
Oyun için kullanacaksanız Sata SSD yeterlidir. M2 SSD'ye pek gerek yok. Darboğaz olmaz. Sistemin oyun testlerini Youtube'dan izleyin. Direkt şu FPSleri alir demek çok doğru değil.

RAM'i 16 GB seçerseniz daha iyi olur sonuçta PUBG'nin Max RAM kullanımı 10 GB'yi bulmuşken.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i 16 GB seçerseniz daha iyi olur sonuçta PUBG'nin Max RAM kullanımı 10 GB'yi bulmuşken.
"PUBG Lite oynayacağım diyor"ama haklısın yeni nesil oyunlarda lazım ve AMD çift kanal bellek performansında FPS bayağı bir artıyor.

İndirimleri beklersen daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Ancak alınabilir bu sistem. Ram`i 2x8 yap, aynı markanın aynı modeli olsun.

Ben aldım ama almanı önermem. Msi rx580 aşırı ısınan bir ekran kartı malesef.

Bunu B450M, R5 2600 ve Nitro yapıp alacağım, güzel olur mu.
Oyun için kullanacaksanız SATA SSD yeterlidir. M.2 SSD'ye pek gerek yok. Darboğaz olmaz. Sistemin oyun testlerini YouTube'dan izleyin. Direkt şu FPS'leri alir demek çok doğru değil.
Ben hiçbirine inanmıyorum hepsi yalan söylüyor.
Ben aldım ama almanı önermem. MSI RX580 aşırı ısınan bir ekran kartı maalesef.
Bak, bir de ısınmıyormuş.
Ayrıca bir süre sonra 16 GB yaparım.
Ve 1TB HDD'ye düşürdüm sonra SSD alırım.

O sistemde 600 W PSU yerine 550 seçilip RAM'i 16 ya çevirmek daha mantıklı aslında. RX kart da önermiyorum ancak alınabilir yine de.
Bütçen nedir hocam belirtirsen farklı bir sistem önerebiliriz.

Ssd den vazgeçme bence 256 gb olsun ama hdd olmasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…