Sonra aldıracağım, hem ben PC açarım ve çart oyundayım FPS artmıyor.SSD'den vazgeçme bence 256 GB olsun ama HDD olmasın bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonra aldıracağım, hem ben PC açarım ve çart oyundayım FPS artmıyor.SSD'den vazgeçme bence 256 GB olsun ama HDD olmasın bence.
Kanka 3000-3500 TL ama 3600.O sistemde 600W PSU yerine 550 seçilip RAM'i 16'ya çevirmek daha mantıklı aslında. RX kart da önermiyorum ancak alınabilir yine de.
Bütçen nedir hocam belirtirsen farklı bir sistem önerebiliriz.
Kanka senin sistemde de o var güzel mi?RAM 16 GB yapıp 1660 Ti alırsan (ekran kartı için söylüyorum hem NVIDIA desteği olacak hem de birçok uygulamasını kullanacaksın ve RX580'den daha performanslı olacaktır) Sadece bütçeyi birazcık arttırmanda fayda var.
Fark bayağı artıyor.RAM 16 GB yapıp 1660 Ti alırsan (ekran kartı için söylüyorum hem NVIDIA desteği olacak hem de birçok uygulamasını kullanacaksın ve RX580'den daha performanslı olacaktır) Sadece bütçeyi birazcık arttırmanda fayda var.
Fiyat farkı mı?Fark bayağı artıyor.
1650 almak yerine RX580 almasi daha mantıklı.
Kafasının ağrımasını istemiyorum. Ayrıca bütçesi çerçevesinde en güzel NVIDIA kart diyebilirim onun için.1650 almak yerine RX580 almasi daha mantıklı.
Bari 1660 alsın. 1650 RX570'den bile kötü.Kafasının ağrımasını istemiyorum. Ayrıca bütçesi çerçevesinde en güzel NVIDIA kart diyebilirim onun için.
Hocam öyle diyorsun da ben de biliyorum onu önermeyi,adamın bütçesine göre hareket ediyorum.Bari 1660 alsın. 1650 RX570'den bile kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.