1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 9 Kasım 2019 #21 PhemiusTR dedi: Hocam öyle diyorsun da ben de biliyorum onu önermeyi,adamın bütçesine göre hareket ediyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın parasına yazık etmemek lazım. İndirimlere kadar sabretmesi en iyisi olacaktır. AMD kart almazsa düşük bütçede bu kadar oluyor. Haklısın.
PhemiusTR dedi: Hocam öyle diyorsun da ben de biliyorum onu önermeyi,adamın bütçesine göre hareket ediyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın parasına yazık etmemek lazım. İndirimlere kadar sabretmesi en iyisi olacaktır. AMD kart almazsa düşük bütçede bu kadar oluyor. Haklısın.
M Mhmtclkknt Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #22 EMREG.57 dedi: Fiyat farkı mı? Genişletmek için tıkla... Aynen Rx590 saphhire almanı öneririm bütçe az is rx580 modeline de bakabilirsin. Saphhire modelinin soğutması armor soğutmasından iyi deniliyor.
EMREG.57 dedi: Fiyat farkı mı? Genişletmek için tıkla... Aynen Rx590 saphhire almanı öneririm bütçe az is rx580 modeline de bakabilirsin. Saphhire modelinin soğutması armor soğutmasından iyi deniliyor.