İtopya DADG2 sistem alınır mı?

z1ronS

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar, DADG2 sistem almayı planlıyordum fakat Instagram'da gezinirken bir İtopya postunun altına yazmış birisi.
DADG2 PC yeni eline ulaşmış fakat ekrana görüntü gelmiyormuş ben ise ikilemde kaldım.
İtopyadan PC toplasam arızalı parça çıkar mı çıkarsa sıkıntı.
Teknobiyotik ucuz ama müşteri hizmetleri sıkıntılı.
İncehesap hoş hazır bir sistem var ama ürünü inceleye basınca ürün tedarik edilmemekte yazıyor.
Bütçem 5.5K TL 144Hz monitör, mousepad, mouse ile fakat hangi siteye güveneyim şaşırdım.
Önerileriniz nedir?

Ekrana görüntü gelmemesi ramlerin yerinden oynamasıyla alakalı bendede oldu ram çıkarıp takınca düzeliyor.Ürün bozuk gelmez geçen ay anakart ve ram aldım.Kargolamaları diğer sitelere göre daha yavaş oluyor ince hesap ve vatan ertesi gün kargoya verirken itopya 5-6. iş gününde kargoya verdi.Ama en güvenilir kargolamayı da İtopya yapmıştı yani itopya güvenilirdir.Ürün bozuk çıkarsa bu itopya ile ilgili değildir.

O Yorumu büyük ihtimal ile ben attım ınstagramda ben şu an dadg2 aldım geldi elime ulaştı fakat arızalı görüntü gelmiyordu ramleri sök çıkar yaptım herşeyi denedim yine olmadı ve en sonunda bilgisayar hiç açılmamaya başladı.İtopya bilgisayar öyle ilgisiz bir firmaki sitelerinde yazan kod ile itopyaya gönderdim kabul etmeyip bana siz parasını verecek şekilde göndereceksiniz.Şu an yolda benim elime gelecek ve ben bir bilgisayarcıya götürecem ilk önce o baksın arızası varsa tekrar bakacaklar.İtopyadan alışveriş yapmanı hiç ama hiç önermiyorum.Eğer o sistem arızalı çıkarsa senin bittiğin gündür diyebiliriz.1-2 ay o pcyi unut.Çünkü müşteri hizmetleri çok kötü arıyorsun bekletmekten artık hat düşüyor gerisini sen anla.

Bence DADG2 yerine UBER adlı sisteme bakın. DADG2'den daha iyi.
İtopya, İncehesap ve Teknobiyotik güvenilir sitelerdir. Zaten her sitenin olumlu olumsuz yorumu var.
UBER sistem iyi fakat ben 144hz monitör ekleyip psu değişince sonra hdd de ekleyince fiyat 5.7k oluyor bütçem benim 5.5k tl
İncehesap Uber alınca AOC C24G1 monitör , 1TB HDD,240 SSD alınca 5.787 TL (Ryzen 5 2600 , 1660 super)
Teknobiyotikten P1 Killer alınca AOC C24G1 monitör , 1 TB HDD , 250GB M2 SSD ile 5.488 TL (Ryzen 5 2600 , 1660 super)
Bütçem 5.500 TL 12 ay taksit ve hazır sistem istiyorum o yüzden de Teknobiyotikten alsam sıkıntı çıkarmı acaba
Ve şöyle bir şey de var
İncehesapdan PCH E CLASS 1.0 alınca ryzen 5 2600,16GB RAM,RX 580,C24G1 Monitör,Cooler Master PSU,1 TB HDD , 240 GB SSD, James Donkey 210 Kulaklık,James Donkey 610 Klavye ve James Donkey Mouse alınca 5.200TL ve çok hesaplı geliyor fakat ürünlerin yanındaki ürünü incele butonuna basınca Ürün geçici olarak temin edilememektedir. Yazıyor fakat hazır sistemde var Anlamadım ?

Son düzenleme:
DADG2'yi aldım ben alalı 1-2 hafta oldu aldığımda görüntü gelmedi, ekran kartını 2-3 kez sök çıkar yaptıktan sonra aklıma kabloyu değiştirmek geldi, kabloyu değiştim yine gelmedi, bilgisayarı tv ye bağladım ve görüntü geldi, tvdeyken güncellemelerini yapıp ekran kartı driverini yükledim ve görüntü geldi, eğer bilgisayarınıza işletim sistemi kurup ve driverlerini yüklemeden yolladılarsa yani işletim sistemi kurulu değilse görüntü gelmiyor, bu sony vaio laptopumdada yaşanmıştı, format atmıştım görüntü harici ekrana gelmiyordu.

müşteri hizmetleri itopyanın berbat ama çok sipariş alıyorlar onlarıda anlamak lazım.
onun haricinde yakınsan git yüz yüze görüş al derim.

İtopyadan alışveriş yapacaktım fakat internetteki çok sayıda yorumları ve şikayetleri okuyunca vazgeçtim. Önce onlara bir göz atmanı öneririm,özellikle hazır kasa sistemlerinde çok sıkıntı yaratıyorlarmış,müşteri hizmetleri çok kötüymüş,ilgisizmiş vs. Yani bizzat bir şey almadığım için direk önermem diyemem, fakat yorumlardan anladığım kadarıyla itopya şans işi, ürünün arızalı çıkarsa veya bir şeyi eksik gönderirlerse/hiç göndermezlerse baya bir uğraşırsın.

İtopya'ya ben zar zor iade yapmıştım. Kutusu açık ürün göndermişlerdi konusu da var, iade ettikleri paradan kargo parasını kesmişlerdi, çok komikler 3 kuruşun hesabını yapan firmadan hayır gelmez.

Merhabalar, DADG2 sistem almayı planlıyordum fakat Instagram'da gezinirken bir İtopya postunun altına yazmış birisi.
DADG2 PC yeni eline ulaşmış fakat ekrana görüntü gelmiyormuş ben ise ikilemde kaldım.
İtopyadan PC toplasam arızalı parça çıkar mı çıkarsa sıkıntı.
Teknobiyotik ucuz ama müşteri hizmetleri sıkıntılı.
İncehesap hoş hazır bir sistem var ama ürünü inceleye basınca ürün tedarik edilmemekte yazıyor.
Bütçem 5.5K TL 144Hz monitör, mousepad, mouse ile fakat hangi siteye güveneyim şaşırdım.
Önerileriniz nedir?
Teknoking aldim sorunsuz geldi

Bu tarz toplama sistemlerden uzak durmali bence. Icinde en dandik versiyonlu parcalar ve ucuz psu ram anakart ve kasa kullaniyorlar. Ozellikle psunun dandik olmasi buyuk dezavantaj. Bu sistemler alinacaksa da psu degistirilerek alinmali.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı