İtopya değişim için bekletiyor

comebackseytani

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya'dan aldığımız bir farenin problem çıkarması üzerine arena Bilgisayar'a garantiye gönderdik daha sonra arena bilgisayar değişim belgesi verip İtopya'ya göndermemi ve daha sonra İtopya'nın yeni ürün göndereceğini söyledi. İtopya'ya e-posta ile gerekli tüm belgeleri gönderdim ama 10 gündür cevap yok. Değişim belgesinin geçerliliği 30 gün. İtopya resmen yeni ürün göndermemek için belgenin süresini doldurmaya çalışıyor. Uzun lafın kısası İtopya pişmanlıktır uzak durun. Arayıp sorduğumuzda ise gerekli birime aktarıldığını ve incelendiğini söylüyor. İnceledikleri şey de 1 tane fatura, 1 tane değişim belgesi. 1 dakikalarını alacak iş değil inceleyip, doğrulayıp yeni ürün göndermek ama dediğim gibi 10 gündür cevap yok.

Bu firmadan uzak durmak akıl sağlığınız için önem teşkil eder :D

Benim bu konuyu açma maksadım bu değil. Daha önce böyle bir durum yaşayıp çözen arkadaşlar varsa merakla nasıl çözdüklerini dinlemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşadığınız anda şu pişmanlık bu pişmanlık diyorsunuzda ben bu teknoloji mağazaları ile ilgili en ufak bir problem yaşamıyorum bir şey değiştirmek istediğim zaman veya aldığım zaman. Acaba siz doğru birime attığınıza eminmisiniz?

Tüketici hakem heyetine başvursak ne sürede dönüş alırız malum değişim belgesinin geçerliliği 30 gün fakat 20 gün kaldı bitmesine :D

Sen onlara belgeyi hangi tarihte mail attıysan o geçerli. İsterse 1 yıl sonra baksınlar. Sen mailin onlara gittiğine emin ol yeter.

Sorun yaşadığınız anda şu pişmanlık bu pişmanlık diyorsunuzda ben bu teknoloji mağazaları ile ilgili en ufak bir problem yaşamıyorum bir şey değiştirmek istediğim zaman veya aldığım zaman. Acaba siz doğru birime attığınıza eminmisiniz?
şöyle anlatayım arena bilgisayar itopya ile iletişime geçin dedi kendilerini aradım müşteri hizmetleri bana bi e posta adresi verdi gerekli belgeleri bu eposta adresine atın 3 gün içinde sonuçlanır dedi fakat e postama cevap verilmedi üstüne üstlük 3 gün sonra bir daha aradım 35 dakika telefonda sıra bekledikten sonra beni bir birime aktardılar değişim için e postanın kendilerine ulaştığını incelediklerini söylediler üstünden 7 gün daha geçti yine hiçbir şekilde cevap alamadım bu arada iade istemiyorum çünkü ben o mouseyi aldığımda fiyatı 2000tlydi şu anda yaklaşık 4000 lira iade yapılırsa fatura tutarınca yapılıyor bundan dolayı değişim istiyorum aynı ürün stoklarında var zaten

Son düzenleme:
Esnaftan iğne almam.
halen cevap alamadım bu arada :D hem elimdeki kusurlu ürün yok hemde yenisinide göndermiyorlar kendilerini aradığımda stokta varsa gönderilir yoksa muadili gönderilir diyorlar kabul ediyorum deathadder v3 pro falanda olur herhangi bir renkte olur diyorum fakat yine de kargoya vermiyorlar sürekli oyalıyorlar amazonun gözünü seveyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı