comebackseytani
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, İtopya'dan aldığımız bir farenin problem çıkarması üzerine arena Bilgisayar'a garantiye gönderdik daha sonra arena bilgisayar değişim belgesi verip İtopya'ya göndermemi ve daha sonra İtopya'nın yeni ürün göndereceğini söyledi. İtopya'ya e-posta ile gerekli tüm belgeleri gönderdim ama 10 gündür cevap yok. Değişim belgesinin geçerliliği 30 gün. İtopya resmen yeni ürün göndermemek için belgenin süresini doldurmaya çalışıyor. Uzun lafın kısası İtopya pişmanlıktır uzak durun. Arayıp sorduğumuzda ise gerekli birime aktarıldığını ve incelendiğini söylüyor. İnceledikleri şey de 1 tane fatura, 1 tane değişim belgesi. 1 dakikalarını alacak iş değil inceleyip, doğrulayıp yeni ürün göndermek ama dediğim gibi 10 gündür cevap yok.
Bu firmadan uzak durmak akıl sağlığınız için önem teşkil eder
Benim bu konuyu açma maksadım bu değil. Daha önce böyle bir durum yaşayıp çözen arkadaşlar varsa merakla nasıl çözdüklerini dinlemek isterim.
Bu firmadan uzak durmak akıl sağlığınız için önem teşkil eder
Benim bu konuyu açma maksadım bu değil. Daha önce böyle bir durum yaşayıp çözen arkadaşlar varsa merakla nasıl çözdüklerini dinlemek isterim.
Son düzenleyen: Moderatör: