Sen bütçeden bahsetmiyorsun ki. Sadece hangisi diyorsun. Ben de hiçbiri diyorum. 3.000 TL'den 1 kuruş yukarı çıkamam ve bunlardan başka seçeneğim yok dersen, ben de PULSE RX 570 + B450M + 240GB SSD + 8GB RAM derim. Çünkü B450'ye, yeni Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi geldi. Sonradan +8GB daha takarsın.
Sen bütçeden bahsetmiyorsun ki. Sadece hangisi diyorsun. Ben de hiçbiri diyorum. 3.000 TL'den 1 kuruş yukarı çıkamam ve bunlardan başka seçeneğim yok dersen, ben de PULSE RX 570 + B450 + 240GB SSD + 8GB RAM derim. Çünkü B450'ye, yeni Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi geldi. Sonradan +8GB daha takarsın.
Uzun süre degiştirmeyeceğim, ilerde Ram ve depolama takviyesi yaparım tek.
Ekran kartına da işlemciye de O.C yapmayacağım. Ve bilgisayarı 5-6 yıl kadar sadece Ram ve depolama takviyesi yaparak kullanacağım. Belki işlemcim darboğaz yapmazsa yeterse 4 yıl sonra filan orta seğment bir ekran kartı takabilirim ama belli değil. Bunları göz alarak oy kullanıp yorum yaparsanız sevinirim..
Buda ITX ekran kartı ile PULSE ekran kartı arasındaki değerleri gösteriyor. Sanki hiç bir etkisi yok gibi çift fanlı almaya değer mi?