İtopya fatura sorunu

ATADEVRIMM

Hectopat
Pazartesi günü Itopya üzerinden sipariş verdim ve an itibari ile ürün elime ulaştı. (Gigabyte GTX 1660 Super)
İlk baktığım şey ürün faturası oldu ve faturada ürün ve kargo bedeli 0 TL olarak gözüküyor, fotoğrafını ek olarak ekleyeceğim.
Faturaya ek olarak bir kağıt göndermişler onun üzerinde ürün bedeli vs. yazıyor ama firma ile herhangi bir yazı yok kağıtta yani geçerliliği yok. Bana göre.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Gerekiyorsa mahkemeye vereceğim.

Ayrıca Gigabyte GTX 1660 Super ürünün arka kapağında garanti bandı oluyor mu olmuyor mu? Bana gelen üründe yok.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-08-19 at 20.20.56.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-19 at 20.20.56.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 572
  • WhatsApp Image 2020-08-19 at 19.22.26.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-19 at 19.22.26.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 956
Son düzenleyen: Moderatör:
Faturan mail adresine gelir her şey tamamladıktan birkaç gün sonra. Ürün eline sorunsuz ulaşmış niye bu kadar sinirlendiğini anlamadım, rahat ol biraz.
:) üründe garanti bantı olmayınca haliyle gerildim biraz garanti bantı yok vidada üstüne irsaliyeyi fatura zannettim iyice gerildim 0 tl yazınca :D
İyice araştırmadan boşa gerilmişim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı