Nasıl değil? Ürün fiyatında yazan ne ise onu ödüyoruz, sepette ekstradan KDV dahil etmiyor ki? Örneğin SSD almıştım, fiyatı ₺319 idi ve sonuç:Değil.
Değil.
Ürün sayfasında fiyatın altında KDV dahil yazıyor zaten hocam İtopya'da.
Evet dahil.
İtopya'nın bunu yapacağını düşünmüyorum başka bir yerden yapmış olmayın?
Hocam simdi net bir cevap istiyorum ikinizde farkli dediniz satin alirken 24 k ya sepettr o fiyati odeyecegiz değil mi?
Sepetteki fiyatı ödüyorsun hocam zaten aldığın ürünlerin sayfasında "KDV Dahil" ibaresi mevcuttur.Hocam simdi net bir cevap istiyorum ikinizde farkli dediniz satin alirken 24 k ya sepettr o fiyati odeyecegiz değil mi?
Yoo itopyaya gittim hatta onlar söyledi abi KDV ödeme vergi neymiş yaa dedi ben de tamam dedim.İtopya'nın bunu yapacağını düşünmüyorum başka bir yerden yapmış olmayın?
Serin hikaye.Yoo itopyaya gittim hatta onlar söyledi abi KDV ödeme vergi neymiş yaa dedi ben de tamam dedim.
Hocam şaka bir yana açılan konu çok mantıksız. Büyük bir firma vergiden kaçar mı diye konu açılmış. O vergi ya sepette ya da ödeme ekranında karşınıza çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.