Çözüldü İtopya garanti şartları nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egemenow

Centipat
Makaleler
1
Selam, iki sorum olacak;
1- 1.06.2023 tarihinde İtopya üzerinden hazır sistem aldım ve güç kaynağını 13.08.2023 tarihinde Sinerji bilgisayar üzerinden almış olduğum NZXT C750 Bronze modeli ile değiştirdim. Acaba PSU dışında diğer parçaların garantisi gider mi? Eğer sorun yaşarsam sorunlu parçayı yollarsam yardımcı olurlar mı?

2- Eski PSU'yu satmak istiyorum, kasa ile birlikte geldiği için kutusu yok ve tüm parçalar tek faturada. Güç kaynağını satarken garantili diye mi garantisiz diye mi satmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, iki sorum olacak;
1- 1.06.2023 tarihinde İtopya üzerinden hazır sistem aldım ve güç kaynağını 13.08.2023 tarihinde Sinerji bilgisayar üzerinden almış olduğum NZXT C750 Bronze modeli ile değiştirdim. Acaba PSU dışında diğer parçaların garantisi gider mi? Eğer sorun yaşarsam sorunlu parçayı yollarsam yardımcı olurlar mı?

2- eski PSU'yu satmak istiyorum, kasa ile birlikte geldiği için kutusu yok ve tüm parçalar tek faturada. Güç kaynağını satarken garantili diye mi garantisiz diye mi satmam gerekiyor?

Bildiğim kadarıyla her parçanın kendi garantisi var ama hazır sistemi bilmiyorum yanlışım varsa duzeltin.

İtopya ve benzeri sitelerde satılan hazır sistemler sadece size parça parça satılmış kasalardır zaten bunu faturanıza bakarak anlayabilirseniz. Sallıyorum Vatan bilgisayardan Lenovo legion masaüstü aldığınız zaman faturada Lenovo legion(1060ti, 5600x) yazar, İtopya faturasında ise RTX 3060Tİ, Ryzen 5600, bla bla bla ve toplama hizmeti yazar. Yani her bir parçanın garantisi ayrıdır. Siz ürünü aldığınızda üründe bir sıkıntı yoksa ve ilerleyen vakitlerde sıkıntı çıkarsa iletişime geçmeniz gereken yer garantiyi sağlayan servistir, İtopya belki müşteri memnuniyeti adına girişimde bulunabilir ama bulunmak zorunda değil.

• ITOPYA’da satışa sunulan tüm ürünler en az 2 yıl olmak üzere üretici ya da distribütör garantisi altındadır. Bu süre bazı markalar tarafından sunulan ek garantilerle uzatılabilir.
  • Ürününüz arızalandığında garanti belgenizde yer alan teknik servis ile doğrudan iletişime geçebilir ya da bizim aracılığımızla ilgili teknik servise aşağıdaki koşullarla gönderebilirsiniz.
  • Ürünü garanti kapsamındaki işlemleri için Acıbadem ve Beylikdüzü'nde bulunan Müşteri Hizmetlerimize getirmek isterseniz fatura ve garanti belgesini ürünün kutusuyla beraber getirebilirsiniz.
  • Ürünü garanti kapsamındaki işlemleri için tarafımıza kargo aracılığıyla göndermek isterseniz ürünü orijinal paketi ile beraber paketin içerisine faturanızın bir nüshası, üründeki şikâyeti belirttiğiniz Arıza Beyan Formu'nu doldurarak ve çağrı merkezimizle iletişime geçerek iade kodunuzu alabilirsiniz.
  • Montajlı ürünlerde (Hazır sistem vb.) problemli parçayı tespit ederek tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Montaj işlemi gerçekleştiren ürünler farklı markalara ve farklı garanti koşullarına tabii olduğundan, arızalı olmasa dahi tüm parçaları tarafımıza göndermemenizi rica ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı