İtopya garanti ve çalışma saatleri

Yasin252

Hectopat
İlk sorum bozulan kasamı bugün İtopya'nın şubesine götürebilir miyim?
İkinci sorum ise kasamın garantisi geçen sene bitti. Götürsem paralı olsa dahi yaparlar mı?

Son düzenleme:
İtopya servis hizmeti sunmuyor. Kasanın markası neyse servisini öğrenip oradan ücretli servis hizmeti alabilirsin. Ancak merak ettim kasanda nasıl bir problem var? Servise ihtiyaç olmayabilir. Malum kasada çok az elektronik parça var.

İlk sorum bozulan kasamı bugün İtopya'nın şubesine götürebilir miyim?
İkinci sorum ise kasamın garantisi geçen sene bitti. Götürsem paralı olsa dahi yaparlar mı?
Garantisi bittiği için servis tamir yapar ama para talep eder. Hafta sonları akşam saat 8 e kadar açık. Bu arada kasanızın bozulmadan kastı nedir ? Nerde sorun var ?

Garantisi bittiği için servis tamir yapar ama para talep eder. Hafta sonları akşam saat 8'e kadar açık. Bu arada kasanızın bozulmadan kastı nedir? Nerede sorun var?

Fanlarda hocam. Çok ses yapıyor fanlardan biri. İstersen videosunu atabilirim.

İtopya servis hizmeti sunmuyor. Kasanın markası neyse servisini öğrenip oradan ücretli servis hizmeti alabilirsin. Ancak merak ettim kasanda nasıl bir problem var? Servise ihtiyaç olmayabilir. Malum kasada çok az elektronik parça var.

Fanlarda problem var da kasa toplama kasa olarak almıştım. Fanlar için hangi servise gönderebilirim ki.

Zaten fanları kötü. Senden de yeni fan parası isterler en iyi ihtimalde. Belki de daha fazla. Fanı kendin, iyi bir fanla değiştir derim.

Hocam şöyle başka bir parça olsa değiştirebilecek donanımım var. Lakin fanları çıkartmam için güç kaynağını koruyan kapağı da çıkartmam lazım ayrıca kablolama hakkında herhangi bir donanım bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı