Çözüldü İtopya garantisiyle değişen klavyenin garantisi var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
2023 yılında Razer Blackwidow V3 klavye almıştım. Klavyede tuş takılı kalma çift basma sorunları vardı (Black Widow serisinde kronikmiş), İtopya bana Black Widow V4 değişimi tavsiye etti. Bu da 2024 yılında oldu ve bunu klavyede de aynı sorun var. 8 2 A S tuşları arada çift basıyor. Bazen basmayı algılamıyor, kısaca 2023 yılında ilk ürün alındı ve garantisi bitti ama değişen ürün 2024'te değişti ve 2 yıl olmadı, yine garanti kapsamına girer mi, yine servise götürebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2023'ten itibaren garanti süresi sayılır. Değişen klavyenin değiştiği zamandan itibaren sayılmaz. Şu an garanti kapsamında değil.
2023 yılında Razer Blackwidow V3 klavye almıştım. Klavyede tuş takılı kalma çift basma sorunları vardı (Black Widow serisinde kronikmiş), İtopya bana Black Widow V4 değişimi tavsiye etti. Bu da 2024 yılında oldu ve bunu klavyede de aynı sorun var. 8 2'a s tuşları arada çift basıyor. Bazen basmayı algılamıyor, kısaca 2023 yılında ilk ürün alındı ve garantisi bitti ama değişen ürün 2024'te değişti ve 2 yıl olmadı, yine garanti kapsamına girer mi, yine servise götürebilir miyim?

Garantiden değişen ürünün garantisi olmaz ilk tarih sayılır.

2023 yılında Razer Blackwidow V3 klavye almıştım. Klavyede tuş takılı kalma çift basma sorunları vardı (Black Widow serisinde kronikmiş), İtopya bana Black Widow V4 değişimi tavsiye etti. Bu da 2024 yılında oldu ve bunu klavyede de aynı sorun var. 8 2 A S tuşları arada çift basıyor. Bazen basmayı algılamıyor, kısaca 2023 yılında ilk ürün alındı ve garantisi bitti ama değişen ürün 2024'te değişti ve 2 yıl olmadı, yine garanti kapsamına girer mi, yine servise götürebilir miyim?
Söylenilen cevaplara ek olarak küçük bir detay var. Değiştirilen cihazın en az 6 ay sorunsuz olması gerekiyor. İlk 2 yıl sonunda değişim sağlansa bile değiştirilen ürün size ulaştığında 6 aylık sorun yaşamadan bunu kullanabilmeniz gerekiyor. Bu garanti kapsamında değerlendirilmiyor ancak ayıplı ürün kapsamında malın size tesliminden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıplar dahilinde kendinizi savunabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Söylenilen cevaplara ek olarak küçük bir detay var. Değiştirilen cihazın en az 6 ay sorunsuz olması gerekiyor. İlk 2 yıl sonunda değişim sağlansa bile değiştirilen ürün size ulaştığında 6 aylık sorun yaşamadan bunu kullanabilmeniz gerekiyor. Bu garanti kapsamında değerlendirilmiyor ancak ayıplı ürün kapsamında malın size tesliminden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıplar dahilinde kendinizi savunabiliyorsunuz.
Yani aslında ilk 3 aydan sonra yine başlamıştı ama üşengeçliğimden üstelemedim şimdi sürekli olmaya başladı, şifremde 8 var bilgisayarı açarken bile 4 defa giriyorum şifreyi :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı