İtopya ghostingli monitörü iade alır mı?

14 gün cayma hakkınız var.
Alakası yok ya adamlara laptopun ekranında sorun var deyip gönderdim bana geri gönderip Windows kurmuşsunuz diyor :D Windows kurmadan bilgisayarı nasıl açacağım, key bile girmedim dedim. Yasal hakkınızı aramak size kalmış diyip kapattılar sonra iyi yardımcı olan biri denk geldi yazı yazıp tekrar gönderin dedi iade etmek istiyorum diye. Bunu yaptım fakat benden habersiz servise gönderip ekranı değiştirtmişler. Ben bunu 2 gün sonra öğrendim. Neyse ki şu an memnunum bilgisayardan. Ama 1 ay boyunca az çekmemiştim.
 
Alır. Memnun kalmadığınızı söyleyebilirsiniz. Aynı monitörü kullanıyorum. Ghosting seviyesini azaltmak için birkaç ayar yapabilirsiniz. Monitör üzerindeki tuşlardan picture kısmına gelip MPRT'yi on yapın. Smart Response'yi fastest yapın. Contrast'ı ise 60 yapın. Ben böyle kullanıyorum. Ghosting simsiyah yerler hariç belli olmuyor. Hala memnun değilseniz rahatlıkla iade edebilirsiniz. Sorun çıkarmazlar.
Hocam itopya iade konusunda biraz sıkıntılı diye biliyorum. Bu arada Smart Response ayarını fastest yapınca dizilerde filmlerde insan yüzü çamur gibi oluyor piksellerin değişmesini görebiliyorum. Harici tüm ayarlar aynı ama yine de rahatsız etti beni. Beyaz hariç her ekranda görüntülerin ve yazıların ekranda kaldığını görüyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama uzun zaman forumlarda takılınca hareket halinde görüntü bulanık gibi geldiği için mide bulantısı yapıyor. En azından bende öyle oldu. Eski monitörüm TN paneldi. Onda böyle bir şey yaşamıyordum
Biraz zor ama yine de deneyin tabi.
iade süreci en az 15-20 gün sürecek gibi. Birde iade almazsalar tam zaman kaybı olur benim için. Ondan da korkuyorum
Benim laptopumun ekranı hatalı olmasına rağmen almamışlardı. Umarım iade edersin hocam.
Anladım bu şekilde olumsuz yorumlar gördüm. Ne yapsam bilmiyorum
14 gün cayma hakkınız var.
Doğrudur ancak itopya iade konusunda sıkıntı çıkarıyor anladığım kadarıyla
Ben fare aldım birkaç ay önce. Sorun çıkmadı, umarım da çıkmaz.
Çıkarsa kötü son olabilir...

Şu an monitör 60Hz ekran kartı desteklemediği için. Acaba ekran kartını değişip DisplayPort'tan 165Hertz alsam ghosting daha az mı rahatsız eder?

Alakası yok ya adamlara laptopun ekranında sorun var deyip gönderdim bana geri gönderip Windows kurmuşsunuz diyor :D Windows kurmadan bilgisayarı nasıl açacağım, key bile girmedim dedim. Yasal hakkınızı aramak size kalmış deyip kapattılar sonra iyi yardımcı olan biri denk geldi yazı yazıp tekrar gönderin dedi iade etmek istiyorum diye. Bunu yaptım fakat benden habersiz servise gönderip ekranı değiştirtmişler. Ben bunu 2 gün sonra öğrendim. Neyse ki şu an memnunum bilgisayardan. Ama 1 ay boyunca az çekmemiştim.

Anladım hocam. Vallahi ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum ama en basitinden slither. IO açıyorum denemek için. Arka plan kapalı gri olduğu için görüntü bulanık değişik oluyor. 5dakika dayanabildim öyle söyleyeyim.
Naneyi yediniz desem tam yeridir.
İtopya bu durumlarda çok sorun çıkarıyor. Hayırlısı diyelim.
Konuyu takipteyim. Sonucu merak ediyorum.

Bende ondan korkuyorum hocam. İade sürecimin 15-20 gün sürecek. Sonuç olumsuz olursa daha da kötü benim için. Ne yapsam bilemedim.

Siz ürüne ve ambalajına zarar vermediğiniz sürece "keyfim kaçtı" bile deseniz 14 gün içerisinde iade almaları zorunlu diye biliyorum. O yüzden ilk etapta olmaz derler. Bu duvarı uğraşamam deyip geçmek istemeynleri elerler. Ama üstğne giderseniz konunun bu sefer olaylar sizin lehinize döner :)

Ürünün kutusunda vs en ufak sıkıntı yok. Sol altına yapıştırılmış gelen özellik etiketi bile söküldü ama atılmadı o kadar diyeyim 😂

İtopya'nın iade konusunda çok fazla olumsuz tepki aldıgına şahit oldum işiniz zor ama konuyla ilgili deneyiminizi aktarırsanız diğer insanlar için faydalı olabilir.

Vallahi daha önce aynı şekilde ghostingli monitörü iade etmeye çalışan bir arkadaş bulabilsem çok iyi olacak. İade konusunda anladığım kadarıyla gerçekten de vasat bir firma.

Sırf bu yüzden uygun fiyatlı sistemleri var almıyorum, alamıyorum. Çünkü sıkıntı yaşarsam destek olmayacaklarına eminim. Umarım destek olurlar arkadaşa.

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Söz konusu itopya olunca.

İnsanların gözü korkuyor fakat tüketici mahkemesine başvuruyorsunuz onlar da paşa paşa iadesini alıyor. Kanun çok net 14 gün cayabilirsin bu kadar basit, telefonda vs. de altta kalmayın çünkü %100 haklı sizsiniz kardeşim. Çok zorlarlarsa tüketici mahkemesi zaten gereğini yapar.
 
İnsanların gözü korkuyor fakat tüketici mahkemesine başvuruyorsunuz onlar da paşa paşa iadesini alıyor. Kanun çok net 14 gün cayabilirsin bu kadar basit, telefonda vs. de altta kalmayın çünkü %100 haklı sizsiniz kardeşim. Çok zorlarlarsa tüketici mahkemesi zaten gereğini yapar.
Onu mu bekleyecek.
 

Geri
Yukarı