İtopya Gigabyte 3060 12 GB Windforce ekran kartını iade almıyor

Böyle durumlarda kombo yapıyorum hocam
Sikayetvar
Google yorumlar
Cimer
Tüketici hakem heyetine aynı anda yazıyorum

Sonra arkama yaslanıp sonucu bekliyorum

Merhaba, yeni ekran kartı aldiginizda format atıp temiz sistem kurmak gerekiyor. Yapmasanız da olur ama sonucunda problemler olabilir.

İşletim sistemi kurulurken donanımlara göre kendini optimeze eder. Eski ekran kartı AMD ise de problem olmuş olabilir.

İşletim sistemini tekrar kurup, ekran artı sürücüsünü de yükleyerek temiz sistem ile deneseniz daha iyi olur.

Donanımlar çok daha titizlikle ve yüksek standartlarla üretildiğinden ekran kartında böyle bir sorun olma ihtimali çok düşük.

Ekran kartını incelemisler mi, incelediler ise kusurlu mu, bildirmemissiniz?

Son düzenleme:

Üzerine gidin ve itiraz etmeye devam ederlerse fazlasını bile alırsınız paşa paşa vermek zorundalar ekran kartıni kendimemi takip test edeceğim tabii ki de PC'ye takacağım saçmalık

Üstte kalmış galiba görememiş olabilirsiniz

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-05-22 at 15.37.02.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 34
Zamanında GTX970 6 ay kulanıp vatana iade etmiştim tüketici hakem heyetinden cevap bekle geçen zaman içerisinde paranı faizi ile geri alırsın ah keşke Türkiye'de olsam da yardımcı olsam size.

Merhaba, 14 gün içinde iade hakkınız kutusu açılmamış kullanılmamış ürünler için geçerlidir. Eğer aldığınız ürün arızalı çıktı ise servise yönlendirilmesi gerekmekte ve orada ki çıkan sonuca göre arızalı ise servis tarafından para iadesi mi değişim mi diye sizin onayınızın alınması gerekmektedir. Arıza bulunamadıysa aynı üründe geri gönderim sağlanır. Burada ki önemli olan husus sizin servise gönderdiğiniz arızalı ürünün düzgün çalışmasını gerektirecek herşeyi denemiş olmanız, bunun net şekilde anlatımını sağladğınız bir mektup ile beyan etmeniz en doğru yöntem olacaktır. (Aynı olayı bende yaşadım bu yöntem ile çok kısa sürede değişim yada iade hak talebim oluştu) Onlar madem böyle yapıyor bende kartı kullanayim nasılsa konu THH de şöyle yapayım böyle yapayım gibi konular sizi haksız duruma düşürebilir. Geçmiş olsun.

Siz görüntü vermiyor diye yollamisiniz adamlarda görüntü veriyor diye yollamis sorun sizde sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…