Çözüldü İtopya güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pablo1

Centipat
Daha fazla  
İtopya güvenilir mi? MSI MAG CH130 repeltek fabric marka oyuncu koltuğu alacağım da biraz pahalı bir ürün. İtopya güvenilirse alacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İtopya güvenilir mi? MSI MAG CH130 repeltek fabric marka oyuncu koltuğu alacağım da biraz pahalı bir ürün. İtopya güvenilirse alacağım da.

Güvenilir bana ürünümü 2 gün içerisinde getirdiler hatta kargo firması.
Güvenilir hocam. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Zaten mağazaları da var.

Türkiye de görebileceğin en güvenilir ilk 5 site içerisindedir itopya.

Artı -1 Eksi
Site güvenilir ancak hazır sistem aldığım zaman vazgeçip iade etmek istediğimde iade almadılar. Hazır sistemlerde iade olmuyormuş. Tüketici hakem heyeti ile zaman kaybetmemek için uğraşmadım.

Güvenilirdir.

Belirtmek isterim ki geçenlerde indirimden kaptığım AOC monitörde kargo firmasına ait birkaç sorunla karşılaştım. NetKargo ile çalışıyorlar eğer değiştirmedilerse.. Kargo şirketi mükemmel diyemem. Ürün sağlam bir şekilde elinize ulaşsa da kargo sürecinden memnun kalır mısınız bilmem. En azından ben memnun kalmadım ki aynı şekilde benle beraber sorun yaşayan birkaç kişi daha var.. Ekstra bir indirim olmadığı sürece İtopya üzerinden ürün almam.. Firma çok iyi olsa da çalıştıkları kargo şirketi "benim deneyimime göre" kötüydü..

NOT; Yazıyı yazdıktan sonra baktım UPS Kargo ve NetKargo ile çalışıyorlar hala. Hangi kargoya verilir orası biraz meçhul..

Ek olarak iade süreçleri hakkında çok iyi şeyler söylenmemekte. İtopya'dan aldığım bir üründe iade işlemi yapmamı gerektirecek bir durum olmadı. O yüzden bir şey diyemem..

Site güvenilir ancak hazır sistem aldığım zaman vazgeçip iade etmek istediğimde iade almadılar. Hazır sistemlerde iade olmuyormuş. Tüketici hakem heyeti ile zaman kaybetmemek için uğraşmadım.
Yok sadece Oyuncu koltuğu alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…