İtopya güvenilir mi?

Arda_KkK

Kilopat
SS Arctis 3 alacağım, güvenilir mi?

Screenshot_20180714-032026.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir, alabilirsiniz.

Tabi ki güvenilir kardeşim ben İtopya'nın mağazasına bile gittim sizler için ne varsa sordum ve konuştum oradakilerle. Ayrıca İtopya'dan Deniz, Talha ve Tamik'in selamları var size. :)

@Asım Demir
Benim için de gider misin? Laptop sipatiş etmiştim ama ulaşamıyorum çagrı merkezine. :)

@ProfTech İtopya çok yoğun oluyorlar, yani sana cevap vermeleri uzun sürüyor çünkü mağazalarında tam 2 saat kaldım ne kadar hızlı çalıştıklarına ve yorulduklarına şahit oldum. Firmaya kesinlikle güven, ayrıca sen İtopya mağazasındaki çalışanlara benim kullanıcı adımı verirsen sana her türlü yardımda bulunurlar ve güzellik bile yaparlar. :D :)

@Asım Demir hocam İtopya'nın Technopat Sosyal ailesine selamları var.

@ProfTech İtopya çok yoğun oluyorlar, yani sana cevap vermeleri uzun sürüyor çünkü mağazalarında tam 2 saat kaldım ne kadar hızlı çalıştıklarına ve yorulduklarına şahit oldum. Firmaya kesinlikle güven, ayrıca sen İtopya mağazasındaki çalışanlara benim kullanıcı adımı verirsen sana her türlü yardımda bulunurlar ve güzellik bile yaparlar. :D:)

@Asım Demir hocam İtopya'nın Technopat Sosyal ailesine selamları var.
Aleykum selam. :)
Çok sağol toprağım. Laptop kargoya verilmiş eğer sağ saglim gelirse incelemesini yapacagım. Çok teşekkür ederim sana desteklerin için. :kalp:

Toprağım falan olmuyor kardeşim. :D Bu arada rica ederim. İtopya, Teknobiyotik, Sinerji, Monster, Nanokatalog vb. büyük firmaları yakından takip ediyorum ve her türlü bilgiyi almaya çalışıyorum.
Toprağım derken memleketlim ve aynı zaman da adından kaynaklıydı güzel olur diye düşündüm yanlış anlama. :D Ehheheh.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı