İtopya havale ile alışveriş

cagdasergun00

Decapat
Merhaba ben Çağdaş, bugün İtopya'dan 5550 TL'ye sistem alacaktım fakat havale ile ödeme deyince ve sonra yapı krediyi seçince orada bir numara çıkıyor. Yani Yapı Kredi'nin yanında o numara bize mi özel? TR94 ile başlıyor oraya parayı yollayınca sipariş tamamlanıyor mu? Yani biz oraya parayı yollayınca (hiçbir bilgi doldurmamız istenmiyor sadece numara var) paramız boşa gitmez değil mi? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben Çağdaş, bugün İtopya'dan 5550 TL'ye sistem alacaktım fakat havale ile ödeme deyince ve sonra yapı krediyi seçince orada bir numara çıkıyor. Yani Yapı Kredi'nin yanında o numara bize mi özel? TR94 ile başlıyor oraya parayı yollayınca sipariş tamamlanıyor mu? Yani biz oraya parayı yollayınca (hiçbir bilgi doldurmamız istenmiyor sadece numara var) paramız boşa gitmez değil mi? Şimdiden teşekkürler.
Ben de almak istiyorum ama havale ile isim yerine ne yazmam gerek

isim yerine "ŞTİ." sığmıyor ne yazmamız lazım ayrıca ödeme tipi e-ticaret ödemesi mi olacak?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı