İtopya hazır PHOENIX-4060 sistem alınır mı?

ömer077

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selam. İtopya'dan bir hazır kasa buldum ve üstünde biraz oynama yapıp eklentilerden monitör klavye ve kulaklık ekledim. Bilgisayarlar hakkında detaylı bilgilerden çok anlamam. Klasik ekran kartı işlemci vs. hariç bu sistem sizce PSU'su olur darboğazı olur veya herhangi bir şey hakkında sorun yaratır mı ve güzel mi? PHOENIX-4060 V2/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM ekstra olarak fareyi başka siteden alacağım sizce seçtiğim monitör klavye kulaklık ve fare iyi mi?Glorious Kablosuz Model O Gaming Mouse Mat Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Arkadaşlar öncelikle selam. İtopya'dan bir hazır kasa buldum ve üstünde biraz oynama yapıp eklentilerden monitör klavye ve kulaklık ekledim. Bilgisayarlar hakkında detaylı bilgilerden çok anlamam. Klasik ekran kartı işlemci vs. hariç bu sistem sizce PSU'su olur darboğazı olur veya herhangi bir şey hakkında sorun yaratır mı ve güzel mi? PHOENIX-4060 V2/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM ekstra olarak fareyi başka siteden alacağım sizce fare iyi mi?Glorious Kablosuz Model O Gaming Mouse Mat Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

İtopyam yine bilgisiz insan avına çıkmış. Alınmaz asla.

Arkadaşlar kasanın norma hali klasik fiyat zaten 25k eklediğim şeylere baktığınıza emin misiniz fiyatlar normal geldi bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı