İtopya hazır sistem + alışveriş sonrası deneyim

Limos

Centipat

Bu sistemi birkaç düzenleme ile birlikte aldım. Kasanın benim aldığım değişikliklerle birlikte fiyatı 6.100TL'ye geldi. Ardından 144 Hz bir monitör seçimine geldiğimde sitedeki monitörlerin fiyatı gözümde biraz uçuk kaldığından araştırmaya koyuldum.

Bir kaç saat önce de ASUS VP249QGR 23.8 144Hz 1ms IPS panel monitörün siparişini verdim. Pek fazla inceleme videosu bulamasam da bu fiyat aralığında bu özelliklere sahip çok seçeneğe sahip değildim.
1255 TL'de monitöre vermiş oldum. Total'de 7400-7500 gibi bir bütçeye sahiptim ve tam limitinde tutturdum.

Sizce bu kur değerinde bu bütçe ile ekleme çıkarma yapılarak daha iyisi yapılabilir mi?

Ekstra not: İtopya'dan daha önce hazır sistem alan biri süreci anlatabilir mi rica etsem? Çok fazla şikayet var ve nasıl bir süreç izlemem gerektiği konusunda birazcık tedirginim. 20 gün beklemek korkusu biraz canımı sıkmadı değil. Sistemi pazar günü öğle saatlerinde siparişini verdim ve şu an anlık ürünleriniz hazırlanıyor yazısıyla uzun bir süre kesişecek gibi hissediyorum onca şikayeti okuduktan sonra.

Teknoking özelleştirme ile ilgili fazla seçenek yok o yüzden alabileceğiniz ideal sistemi almışsınız zaten gerisi için bütçenizi arttırmanız lazım. İtopya hazır sistem sürecine biraz hakimim ve sisteminiz 7 iş gününü bulabilir ama 20 iş gününe kampanya bittiği için kalacağınızı düşünmüyorum eğer olağan dışı bir olay olmazsa.

Bunu duymak az da olsa mutlu etmedi değil. Çünkü bayağı bi araştırarak girdim işin içine ve gözden kaçırdığım bir şey olsaydı üzerdi.
İtopya konusunda da bu gün telefonda 15 dakika bekleyişin ardından konuştuğumda bana şöyle söyledi müşteri temsilcisi.
''en geç 5 ila 7 iş günü içerisinde paketiniz kargoya verilecektir. Hafta sonu çalışmadığımız dan ötürü haftaya salı muhtemelen kargoya verilmiş olur dedi. Biraz fazla olsa da yapacak bir şey yok. Bakalım forumda başka alışveriş yapacak insanlar içinde gelişmeleri buraya yazıcam. Nasıl bir süreçten sonra kargo elime ulaştı diye.

sipariş tarihi 12.04.2020.

Öncelikle hayırlı olsun güzel sistem almışsınız. Hazır sistemlerin kötü yanı kargo kısmı zaten. 2 hafta civar bekletebiliyor ama gelince cidden değiyor beklediğine kuzenim de bu sistemi almak istiyor ama İtopya'nın şikayetleri fazla olduğu için önermedim ona. Gelince bilgilendirirsen sevinirim .

Seve seve. Dediğim gibi bütün tarihi süreci vesaire buraya yazıcam bilgilendirme olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…