Limos
Centipat
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.
Bu sistemi birkaç düzenleme ile birlikte aldım. Kasanın benim aldığım değişikliklerle birlikte fiyatı 6.100TL'ye geldi. Ardından 144 Hz bir monitör seçimine geldiğimde sitedeki monitörlerin fiyatı gözümde biraz uçuk kaldığından araştırmaya koyuldum.
Bir kaç saat önce de ASUS VP249QGR 23.8 144Hz 1ms IPS panel monitörün siparişini verdim. Pek fazla inceleme videosu bulamasam da bu fiyat aralığında bu özelliklere sahip çok seçeneğe sahip değildim.
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8
Sizce bu kur değerinde bu bütçe ile ekleme çıkarma yapılarak daha iyisi yapılabilir mi?
Ekstra not: İtopya'dan daha önce hazır sistem alan biri süreci anlatabilir mi rica etsem? Çok fazla şikayet var ve nasıl bir süreç izlemem gerektiği konusunda birazcık tedirginim. 20 gün beklemek korkusu biraz canımı sıkmadı değil. Sistemi pazar günü öğle saatlerinde siparişini verdim ve şu an anlık ürünleriniz hazırlanıyor yazısıyla uzun bir süre kesişecek gibi hissediyorum onca şikayeti okuduktan sonra.