hocam ram 16 ssd 500GB saoğutucu stok. Bu sistemi almayı pek tercih etmem yanlış anlamayın.AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16GB -A620M-500GB-KINGSTON 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda https://share.google/kT6JNsrh4KoRyKkUe
Şu sisteme bi bak
Nereden toplayabilirim hocam? Çünkü kendim toplamaya kalktığım zaman çok fazla tutuyor.
Evet haklısınız onları da yükssltirseniz fiyat biraz çıkıyor ama bence keainlikle 8gb vramlik bir ekran kartı almayınhocam ram 16 ssd 500GB saoğutucu stok. Bu sistemi almayı pek tercih etmem yanlış anlamayın.
nvidia olsa iyi olurNVIDIA şart mı değil mi hocam?
NVDİA 5060 TI 16GB modelini 35k ya zor bulursunuz bence bi 9060xt lere bakınnvidia olsa iyi olur
hocam bunca zamandır 6GB RTX 2060 ile oyunlar oynadım şükür bi sıkıntı yaşamadımEvet haklısınız onları da yükssltirseniz fiyat biraz çıkıyor ama bence keainlikle 8gb vramlik bir ekran kartı almayın
5060 ın 8gb lik modeli alınmaz bence fikrim bu aynı fiyat bandında 9060xt li daha iyi sistem 16gb vram li almak varkene tabii karar sizin ama biraz daha bakarsanız çoğu kişinin RTX 5060 ın 8gb lik modelinin kötü olduğunu söyleyecektirhocam bunca zamandır 6GB RTX 2060 ile oyunlar oynadım şükür bi sıkıntı yaşamadım. Günün sonunda oyun oynayacağız quantum bilgisayar toplamıyoruz.
5060 ın 8gb lik modeli alınmaz bence fikrim bu aynı fiyat bandında 9060xt li daha iyi sistem 16gb vram li almak varkene tabii karar sizin ama biraz daha bakarsanız çoğu kişinin RTX 5060 ın 8gb lik modelinin kötü olduğunu söyleyecektir
35 k veripte daha iyisini almak varkene neden biraz daha kötüsünü alıyorsunuz
Ve bence itopya bakmayın vatan ın aynısı kazık oluyor çoğu sistemi arada bir bulunuyor f/p sistem
Hocam bunca zamandır 6 GB RTX 2060 ile oyunlar oynadım şükür bir sıkıntı yaşamadım. Günün sonunda oyun oynayacağız quantum bilgisayar toplamıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.