5060 ın 8gb lik modeli alınmaz bence fikrim bu aynı fiyat bandında 9060xt li daha iyi sistem 16gb vram li almak varkene tabii karar sizin ama biraz daha bakarsanız çoğu kişinin RTX 5060 ın 8gb lik modelinin kötü olduğunu söyleyecektir
35 k veripte daha iyisini almak varkene neden biraz daha kötüsünü alıyorsunuz
Ve bence itopya bakmayın vatan ın aynısı kazık oluyor çoğu sistemi arada bir bulunuyor f/p sistem
5060 ın 8gb lik modeli alınmaz bence fikrim bu aynı fiyat bandında 9060xt li daha iyi sistem 16gb vram li almak varkene tabii karar sizin ama biraz daha bakarsanız çoğu kişinin RTX 5060 ın 8gb lik modelinin kötü olduğunu söyleyecektir
35 k veripte daha iyisini almak varkene neden biraz daha kötüsünü alıyorsunuz
Ve bence itopya bakmayın vatan ın aynısı kazık oluyor çoğu sistemi arada bir bulunuyor f/p sistem
Piyasa bir baktım fakat pek F/P 5060 sistem bulamadım. Bulabildiğim en iyisi bu ve işlemciyi 7500F ile değiştirip alabilirsiniz RAM ve SSD arttırmak size kalmış zaten 31k falan tutuyor sadece işlemci değiştikten sonra. Soğtucuyuda Thermalright Phantom Spirit tavsiye ederim.
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
www.gaming.gen.tr
Ben normalde 5060 sistem için 30'dan fazla verilmesini tavsiye etmiyorum. 30'dan fazla verilecekse 9060XT 16 GB, 35'ten fazla ise 5060 Ti 16 GB tavsiye ediyorum.