İtopya hazır sistem DRAGON-BIRTHDAY vs PHOENIX-5060 V3

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

hocam ram 16 ssd 500GB saoğutucu stok. Bu sistemi almayı pek tercih etmem yanlış anlamayın.
Evet haklısınız onları da yükssltirseniz fiyat biraz çıkıyor ama bence keainlikle 8gb vramlik bir ekran kartı almayın

Evet haklısınız onları da yükssltirseniz fiyat biraz çıkıyor ama bence keainlikle 8gb vramlik bir ekran kartı almayın
hocam bunca zamandır 6GB RTX 2060 ile oyunlar oynadım şükür bi sıkıntı yaşamadım . Günün sonunda oyun oynayacağız quantum bilgisayar toplamıyoruz.

hocam bunca zamandır 6GB RTX 2060 ile oyunlar oynadım şükür bi sıkıntı yaşamadım . Günün sonunda oyun oynayacağız quantum bilgisayar toplamıyoruz.
5060 ın 8gb lik modeli alınmaz bence fikrim bu aynı fiyat bandında 9060xt li daha iyi sistem 16gb vram li almak varkene tabii karar sizin ama biraz daha bakarsanız çoğu kişinin RTX 5060 ın 8gb lik modelinin kötü olduğunu söyleyecektir
35 k veripte daha iyisini almak varkene neden biraz daha kötüsünü alıyorsunuz

Ve bence itopya bakmayın vatan ın aynısı kazık oluyor çoğu sistemi arada bir bulunuyor f/p sistem

Hocam bunca zamandır 6 GB RTX 2060 ile oyunlar oynadım şükür bir sıkıntı yaşamadım . Günün sonunda oyun oynayacağız quantum bilgisayar toplamıyoruz.

Piyasa bir baktım fakat pek F/P 5060 sistem bulamadım. Bulabildiğim en iyisi bu ve işlemciyi 7500F ile değiştirip alabilirsiniz RAM ve SSD arttırmak size kalmış zaten 31k falan tutuyor sadece işlemci değiştikten sonra. Soğtucuyuda Thermalright Phantom Spirit tavsiye ederim.

Soğutucu.

Ben normalde 5060 sistem için 30'dan fazla verilmesini tavsiye etmiyorum. 30'dan fazla verilecekse 9060XT 16 GB, 35'ten fazla ise 5060 Ti 16 GB tavsiye ediyorum.

Bu benim attığım sistem geçen 2 hafta önce 32k idi özdlleştirmeleri yapınca 35 e çıkıyordu şimdi artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…